7 semne că bărbatul de lângă tine vrea să te înșele

Din păcate, nu există o formulă care să te îndepărteze de acest fenomen pentru totdeauna. Gândurile unui om nu pot fi controlate, dorințele la fel. S-ar putea ca în aceste gânduri să nu fii tu, chiar dacă ai toată încrederea în acest om, chiar dacă nu-ți imaginezi că ar fi posibil.

Firește, nu toți bărbații sunt la fel. A generaliza nu este o soluție, a da vina imediat pe această persoană nu va rezolva nimic. Doar în cazul în care simți că ceva nu este în regulă, că partenerul are un comportament diferit, fii atentă la unele semne:

1. A devenit mult mai interesat de propria persoană. Ai putea spune că are tendințe narcisiste, dar îl știi că este empatic, atent la detalii. Tocmai această schimbare bruscă te-ar putea îngrijora. Își face programări la salon, urmărește emisiuni specifice.

Îl suprinzi că vrea tot mai des să-și cumpere tot felul de haine și accesorii, se privește mult mai mult timp în oglindă. Nu te-ar deranja asta, dacă ai ști că așa este el. Însă până nu demult nu-l interesa decât să arate îngrijit, nu neapărat să fie în pas cu moda.

2. Ascunde ceva de tine. A devenit un secretos, deși până mai ieri era deschis să-ți povestească despre orice. Îl suprinzi cum navighează în mediul online pe site-uri dubioase, sau trimite mesaje pe care nu vrea să le vezi și tu. Te trezești noaptea și îți dai seama că el nu doarme.

Când îl întrebi ce se întâmplă, preferă să tacă sau să schimbe brusc subiectul. Până mai ieri aveai acces liber la telefonul său, acum există o parolă. A devenit prin felul său de a fi foarte misterior, de parcă ascunde ceva. Devine panicat atunci când îl iei prin suprindere.

3. Ascultă alt gen de muzică

Nu este nimic straniu în a descoperi noi genuri muzicale. Însă dacă acest lucru se întâmplă brusc, iar piesele ascultate sunt toate despre o iubire neîmpărtășită, despre o a treia persoană, despre dorințe și secrete, atunci ar putea fi un semnal de alarmă.

4. Schimbări de dispoziție. Nu l-ai mai descoperit astfel: poate fi calm și iubitor, ca în câteva clipe să devină foarte gânditor, apoi foarte vesel. Se poate înfuria mult mai rapid, iar certurile par că se pornesc din nimic. Are un comportament instabil.

5. Experimentează mai mult. Fie că e vorba despre relația voastră, fie că în prim plan sunt pasiunile lui. Devine imprevizibil, insistă să testați tot felul de situații. Sau descoperă noi pasiuni, care știai că nu-i sunt pe plac. Ar putea fi vorba despre o criză emoțională, sau despre gânduri ascunse.

6. Găsește tot mai mult timp pentru sine. Poate să plece de acasă, fără să-ți ofere multe explicații. Iese cu prieteni, care știi că au o imagine proastă. Este mai mult influențat de ei, decât de tine. În compania sa descoperi tot mai multe femei.

7. Minte mai des. Minciuna a devenit un instrument de distanțare și apropiere dintre voi. Pot fi minciuni nevinovate, dar te poate răni emoțional. Are o atitudine mai indiferentă față de tine, ai impresia că nu mai ești prioritatea lui.

Firește, nu poți în baza unor semne să faci o concluzie finală. Comunicarea cu omul de alături poate elimina multe dubii și neînțelegeri. Până la urmă, reacția și felul de a fi al acestui bărbat poate spune multe despre intențiile sale.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com