7 semne că el este bărbatul cu care merită să te căsătorești

Nu este atât de simplu să găsești un om potrivit, mai ales dacă în trecut ai avut parte de experiențe nereușite, care te-au dezamăgit și te-au convins că este mult mai ușor să trăiești singură. Totuși, atunci când întâlnești acest bărbat, simți că lucrurile stau diferit.

În sufletul tău au loc transformări emoționale semnificative. În gândurile tale nu mai există negativism. Vrei să crezi că totul are rost, iar realitatea îți confirmă acest lucru. 7 semne că el este bărbatul cu care merită să te căsătorești:

1. Vrei să împarți cu el totul. Iar sentimentul este reciproc. Vrei să oferi tot ce ai mai bun acestei relații, să investești timp și emoții, să lupți pentru un viitor comun. Simți că relația evoluează în direcția corectă, din moment ce există dăruire și asumare.

2. Comunicare deschisă. Ai putea să vorbești cu el ore în șir, că tot nu te-ai plictisi. Ai putea să discuți cu el despre orice subiect, fără a avea reticențe. Ești deschisă să-i povestești despre trecut și planuri de viitor, despre frici și traume.

Până și în momente de ceartă, lucrurile revin rapid la normal, tocmai pentru că reușiți să aveți o comunicare sinceră, după care nu mai există tensiune, tăcere, remușcări. El are toate motivele să fie la fel de sincer și empatic.

3. Compatibilități. În tot acest timp de când sunteți împreună, ai remarcat că vă apropie multe lucruri. Aveți aceleași valori, vedeți lucrurile în același fel, simțiți viața în același ritm, vorbiți despre viitor cu aceleași cuvinte.

Vă potriviți în multe privințe

Aveți aceleași scopuri în ceea ce privește o relație, gândiți la fel despre empatie, curaj și asumare. Până și în cele mai sensibile subiecte găsiți elemente de legătură. Ești convinsă că toate aceste lucruri sunt un fundament important pentru tot ce va urma.

4. Senzație de libertate. Deși simți că ești un tot întreg cu acest om, totuși acest lucru nu te constrânge să fii diferită. El respectă felul tău de a fi, dorințele și visurile tale. El te lasă să trăiești din plin viața, ba chiar îți susține toate intențiile.

5. Te acceptă așa cum ești. El nu vrea să te schimbe, să-ți indice ce să faci, să devină autoritar sau manipulator. Știi cât de important este să ai alături un partener care îți acceptă nebunia și liniștea, fără a deveni egoist sau posesiv.

6. Ești sinceră cu el. Între voi doi nu există secrete. Nu mai ai dorința să porți măști, să demonstrezi ceva, să sacrifici o parte din dorințele tale. Știi că el va îmbrățișa această sinceritate, va fi la fel de asumat și deschis.

7. Îți imaginezi întreaga viață alături de el. Știi cât de important este felul în care te simți alături de un om. În sfârșit ai senzația că ești acasă, că nimic nu îți mai provoacă frică, dubii, incertitudine. Vrei să fii cu el o viață, știi că sentimentul e reciproc.

Atunci când ambii vă faceți planuri de viitor, bucurându-vă de fiecare clipă, construind, investind în relație, dorind aceleași lucruri pentru binele comun, știi că totul are rost, știi că acest bărbat poate fi soțul tău bun.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com