7 semne că el nu apreciază că ești parte din viața lui

Nu ai nevoie de prea multe dovezi, să înțelegi că există emoții sincere din partea partenerului sau totul este un joc urât. Felul său de a fi, reacțiile pe care le va avea, comportamentul său în momente complicate – toate vor spune că te respectă sau că nu te apreciază.

1. Nu își asumă rolul de partener. Este începutul tuturor intențiilor sale. Ce presupune că trebuie să facă, fiind cu tine? Care este rolul său? Unul pasiv, controlat de instincte egoiste, sau unul asumat, dominat de emoții sincere.

Asumarea vine la pachet cu responsabilitatea, cu implicarea, cu devotamentul. Nu vei descoperi un bărbat deschis pentru o relație serioasă și în același timp indiferent. Dispus să construiască și în același timp egoist.

2. Nu te susține. Este firesc să existe recunoștință din partea omului drag că te are în viața lui, respectiv să existe și susținere, mai ales în momentele complicate din viața ta. Este firesc să vrea să te facă fericită, nu doar în format teoretic.

Fiind alături de el, simți energia lui. Ce mesaj îți transmit cuvintele lui, gesturile sale, atingerile, ochii? Ce simți dincolo de aparențe? Cel care nu apreciază prezența ta va considera firesc să ignore emoțiile tale.

3. Este egoist. Egoismul definește foarte clar intenția partenerului. Deci, dincolo de acele declarații, pentru acest om mereu va conta propria persoană, mai mult decât va conta relația voastră.

4. Nu ești o prioritate

Dacă este forțat să aleagă între tine și prieteni, va alege ieșirea în oraș cu prietenii. Dacă vei insista să mergeți împreună, te va acuza că depășești limite, că atentezi la spațiul său personal. Scenariul acestei interacțiuni a fost deja scris.

Nu trebuie decât să urmezi pașii, să te conformezi cu statutul de rezervă, altfel apar proteste din partea lui. Firește, un om matur emoțional nu va accepta niciodată să fie folosit. Există limite, dincolo de care nu mai poți spune că îți pasă.

5. Nu vrea să iasă din zona de confort. Ce ar presupune asta? Cedare, atunci când rezistența în fața schimbărilor influențează negativ relația. Acceptarea schimbării, ca un mod sigur de a oferi o nouă șansă relației.

6. Reproșuri și atacuri la persoană. Se joacă cu sentimentele tale, în loc să aibă grijă de ele. Îți promite o mie de lucruri, dar în realitate nu mișcă un deget. Te provoacă să visezi frumos, dar poți oare să trăiești doar cu visul?

7. Nu este empatic. De fiecare dată când te apropii să-i vorbești, devine rece, tăcut, se retrage în Universul său. Ba chiar îți trimite semnale de avertizare, precum că există relația, dar există și lumea lui. Atunci de ce mai exiști în viața lui?

E vorba despre priorități, despre asumare și conștientizare. Restul sunt doar argumente goale. Omul iubitor și grijuliu va face tot posibilul să îți transmită un mesaj clar: ești importantă pentru el.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com