7 semne că între voi este o conexiune spirituală profundă

Există oameni care se întâlnesc, își apropie sufletele și descoperă că au atât de multe lucruri în comun. Simt la fel, înțeleg lucrurile la fel, au aceleași viziuni, vor să meargă pe același drum. Iată câteva semne că între voi există o conexiune spirituală profundă:

1. Comunicarea este la un nivel foarte profund

Nu vorbiți doar despre superficialități, nu bârfiți. Comunicarea voastră de fiecare dată trece la alt nivel, unul spiritual, emoțional, conștient. Poți să vorbești cu această persoană despre orice, el are aceeași convingere.

Nu vă este frică să vă deschideți unul în fața altuia. Vă permiteți să fiți vulnerabili, sinceri, corecți. De multe ori nici nu remarcați cum trece timpul, atunci când inițiați o discuție. Nu vă judecați pentru convingeri și argumente.

2. Simțiți că vă cunoașteți de o viață

Nu l-ai întâlnit de mult timp, dar ai impresia că acest om a fost mereu în mintea ta, în inima ta. Simți că îl știi dintotdeauna, trebuia doar să-l descoperi, să-l apropii de tine. Acest sentiment este unul foarte profund.

Vă permite să duceți relația la un nivel superior, să vă ascultați și să construiți altfel. Undeva în sinele tău știi că acest om este pentru toată viața, deci tot ceea ce faceți în doi contează.

3. Nu există constrângeri

De obicei atunci când cunoști pe cineva vrei să produci o impresie plăcută, să-i demonstrezi că ești specială. Acest comportament poate fi reciproc, când bărbatul o face pe cuceritorul. Dar între voi nu există asemenea intenții.

Te simți liberă să faci ce vrei și să spui ce vrei. Te simți liberă să fii autentică. Ai garanția că nu vei fi judecată pentru emoțiile tale. Nu îți este frică de ziua de mâine, de viitor. Totul se întâmplă firesc, corect.

4. Alături de el simți fiori

Este suficient să te apropii de el și întreg corpul tău îți transmite semnale puternice, plăcute. Te simți bine în compania lui, el se simte perfect alături de tine. Prezența lui în viața ta a produs multe schimbări pozitive.

5. Nu mai vrei demonstrații

Nu mai ai intenția să organizezi lucrurile într-un anumit fel. Nu mai cauți dramatism în toate. Pur și simplu lași lucrurile să se întmple natural, ești convinsă că totul va fi perfect.

6. Încredere totală

Aveți încredere totală unul în celălalt, încă din primele clipe când v-ați cunoscut. Pur și simplu ai simțit că acestui bărbat poți să-i oferi sufletul tău, el nu te va trăda. Dimpotrivă, va avea grijă de el și te va face fericită.

7. Cei din jur remarcă o conexiune specială între voi

Până și prietenii comuni vorbesc despre cât de bine vă potriviți. Sunt surprinși de multe momente de conexiune, când vă completați frazele sau vă ajutați unul pe celălalt.

Dacă ai găsit omul alături de care te regăsești, ai grijă de el și de lumea voastră. Lasă iubirea să intre în inima voastră și să rămână acolo pentru totdeauna.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com