Bărbații sunt atrași în mod special de un anumit fel de a fi al femeii

Atât de diferite feluri de a fi, atât de diferite feluri de a cunoaște un om. Conexiunea emoțională dintre un bărbat și o femeie are și ea diferite motive. Un bărbat poate fi atras de aspectul exterior, altul de energia unui femei, altul de inteligența ei.

Există totuși un anumit fel de a fi al femeii, care nu se rezumă la a atrage, a cuceri, a demonstra ceva unui bărbat. E vorba de regăsirea a două suflete, unul căutând liniștea și celălalt aducând această liniște. Unul căutând nebunia și celălalt trăind această nebunie.

Bărbații sunt atrași în mod special de femeile soare, pline de lumină în interior, care apropie prin simplitate și eleganță, prin modul lipsit de egoism și superioritate de a interacționa cu un alt om. Ei vor găsi la această femeie o energie și o căldură unică.

E vorba de femeia care nu-și ascunde sentimentele, intențiile, lumea. E deschisă și gata să împartă din Universul ei cu acel om special. Ea suprinde prin intelingență și curaj. Ea respinge discursurile de suprafață, false și alege să vorbească sincer cu omul de alături.

Un bărbat bun nu-și va dori să o rănească niciodată, cunoscându-i sufletul blând. Va iubi empatia ei, felul de a înțelege durerea și tristețea, dar și felul de a se bucura din plin de micile plăceri ale vieții, de tot ce o înconjoară, de tot ce poate fi trăit.

Ea este în primul rând un bun prieten, capabil să susțină cu adevărat, să fie alături, indiferent de suprizele pe care le poate oferi viața. Ea trăiește omul de alături, lumea și povestea lui, inspirându-l să devină mai bun, mai aproape, mai conștient.

Este femeia care se iubește și se respectă cu adevărat

Femeia care nu va permite nimănui să fie înjosită, să nu i se respecte alegerile. Un bărbat va aprecia din plin această încredere în propria persoană, această bucurie de a trăi viața, de a învăța din lecții și a merge mai departe, de fiecare dată cu demnitate.

Ea refuză să fie agresivă în raport cu un bărbat, refuză să impună, să devină geloasă sau posesivă. Preferă o relație fără presiune, acolo unde fiecare trăiește libertatea, dar în același timp își asumă rolul de partener. Ea va ști care sunt limitele, detaliu apreciat de un bărbat.

Are un fel de a fi echilibrat, înțelept, în același timp acceptă provocările, vine cu inițiativă, simte nebunia și farmecul unei conexiuni emoționale. Bărbații vor respecta mult femeile cu caracter, hotărâte și pline de entuziasm, de seninătate.

Este mereu optimistă, ceea ce îl face pe un bărbat să vrea să fie alături de ea, să-și imagineze viitorul alături de ea. Înțelege că, fiind cu această femeie, mereu vor exista soluții, mereu va fi aleasă latura pozitivă și constructivă a oricărei situații.

În acest caz, alegerea este simplă. Un bărbat matur emoțional mereu va alege o femeie alături de care să poată construi. Alături de care să poată trăi nebunia vieții, cu toate lecțiile și provocările ei. El va alege femeia creatoare, plină de lumină în suflet.

Femeia care se iubește cu adevărat, dar și care poate iubi un bărbat. Simplu, sincer, pentru toată viața.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com