Bărbatul care te-a trădat se va întoarce la tine atunci când va înțelege aceste lucruri

Este mai mult decât o emoție de moment, mai mult decât o încercare de a-și demonstra că poate cuceri, poate apropia din nou. A trădat iubirea voastră, a ales să se detașeze emoțional, dar timpul și experiențele care au urmat l-au convins că a greșit.

Atunci nu a contat cât de mult luptai pentru relație, nu a contat sinceritatea sentimentelor tale. Erai gata să-l ierți, să mergi mai departe, să oferi o nouă șansă, dar nici această formulă nu a fost acceptată. Voia să trăiască libertatea, să lase în urmă totul.

A evadat din relație, nu a vrut să se complice cu asumarea unui rol important. I se păreau străine gesturile de încredere, atitudinea demnă, refuza să creadă în povești pentru toată viața. Însă mai târziu a înțeles cât de importantă este povestea voastră.

Și-a dat seama cât de greșită era detașarea lui emoțională, atunci când propriile nevoi și emoții contau mai mult decât apropierea sinceră. Și-a dat seama cât de mult contează să ai alături un om drag, un om care iubește din toată inima.

A știut atunci că acele aventuri și alegeri egoiste erau atât de superficiale, a reușit să găsească calea către inima ta și să se regăsească în lumea ta. În acel moment a fost recunoscător pentru iubire, pentru dor, pentru sinceritate.

Va înțelege cât de mult ai suferit și cât de prostești au fost gesturile sale. Va descoperi atât de multe motive să lupte din nou pentru voi, să demonstreze că totul are rost, că s-a schimbat, că nu va mai repeta niciodată greșelile din trecut.

Va înțelege cât de important este să acționeze la timp

Să nu lase iluziile și dorințele false să înlocuiască realitatea, să anuleze o poveste de iubire atât de puternică, să trăiască doar cu regretele că nu a schimbat nimic. Va fi atât de sigur că ești femeia vieții lui și te vrea aproape pentru totdeauna.

Va avea curajul să treacă dincolo de superficial, să descopere recunoștința în sufletul său, să îmbrățișeze iubirea. Se va întoarce la tine, convins că tu ai fost singura femeia care l-a înțeles cu adevărat, l-a acceptat și i-a ascultat emoția.

Va fi mai empatic, mai conștient, mai asumat. Va căuta să elimine orice urmă de îndoială și regret, să demonstreze că acele momente din trecut au fost o excepție, o clipă de rătăcire. Va alege să aibă grijă de tine, vei fi o prioritate pentru el.

Departe de tine, va înțelege că nu poate lăsa orgoliul și timpul să înlocuiască tot ce puteți construi împreună. Va refuza să trăiască în singurătate, să transforme viitorul într-o mocirlă a durerii interioare, să renunțe la tine atât de ușor.

Va fi sigur că iubirea ta nu a dispărut, ea a rămas la fel de puternică și sinceră. Va avea atât de multe motive să răspundă cu încredere și mult curaj, să fie acel bărbat demn și corect, să iubească și să aducă liniște în inima ta.

Va alege să lupte pentru voi, pentru un viitor împreună. Lumea voastră va conta cel mai mult, iubirea ta o va păstra în suflet, iertarea ta va fi un nou început.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com