Când vei iubi o astfel de femeie, vei înțelege cât de diferită e de celelalte

Ea nu te va implora să o iubești. Ea nu te va minți. Iubirea va veni ca o consecință a conexiunii emoționale dintre voi, una pe care nu o așteptai, dar la care ai visat dintotdeauna. Ea îți va spune ce înseamnă să iubești fără să-ți fie frică, atunci vei avea încredere în cuvintele ei.

O vei iubi fără să te lași influențat de superficial. Vei căuta adevărul din sufletul ei, acel adevăr care distruge orice barieră între doi oameni. Îți va vorbi despre trecut și despre durere, despre anularea regretelor și bucuria de a fi aici și acum.

E femeia care va schimba felul în care vezi o relație. Vei dori să fii mai conectat, mai atașat de poveste, mai hotărât în ceea ce privește viitorul vostru. Pentru că alături de tine va fi o persoană devotată, gata să iubească total, fără interpretări, fără jumătăți de măsură.

Vei reuși să descoperi un fel de a fi autentic și atât de aproape de inima ta. Ea nu-ți va reproșa lucruri inexistente, nu va veni cu un set de reguli luate din propria ei experiență. Va dori să porniți de la același început, cu idealuri și visuri comune.

Ea îți va fi prieten, omul în care poți avea încredere, indiferent de situație. Te va susține în toate, va reuși să empatizeze cu ambițiile tale mari. Va fi acolo, atunci când vei eșua. Va fi acolo, atunci când vei sărbători victorii. Alături de tine.

Va ști în acela și timp să nu uite de propriile dorințe și așteptări. Nu-i va fi frică să-ți vorbească deschid despre Universui ei tainic, despre răni din trecut și scopuri mărețe. Despre lucruri simple, dar și despre subiecte complicate. Va avea încredere că o vei asculta.

Vei iubi la ea nebunia și liniștea

Vei iubi atitudinea ei curajoasă, felul în care refuză să se conducă de prejudecăți sau bârfe. O vei admira acasă, când veți bea în doi cafeaua sau fiind împreună cu prietenii, argumentându-și hotărâtă ideile. Vei simți o energie diferită în privirea și cuvintele ei.

O vei iubi fără să-ți pese ce vor spune alții, ce se va întâmpla mâine. Poate că pentru prima dată în viață vei avea curajul să trăiești prezentul, fericirea de azi, omul de lângă tine. Poate că pentru prima dată vei lăsa jos scutul invizibil al bărbatului tăcut și dur.

Vei ști că ea va fi aproape, cu toată nebunia și energia ei, cu trăsăturile care o fac atât de unică, cu vocea ei caldă și atât de liniștitoare. Vei ști că vrei și tu să-i fi aproape, să o faci fericită, să-i oferi ceea ce nu a avut niciodată: împlinirea în brațele unui om drag.

Când vei iubi o astfel de femeie, vei înțelege cât de superficiale au fost celelalte relații, cât de puțin ai oferi, cât de ușor ai cedat. Ea îți va transforma lumea și tu vei îmbrățișa cu deschidere această transformare, fiind convins că doar așa te vei regăsi.

Vei dori să o ai alături pentru toată viața. Vei dori să-i vorbești despre o casă, plină de fericire, cu mulți copii, cu griji și momente de peste zi, dar atât de a voastră. O vei strânge la piept și pentru prima dată vei fi atât de sincer și fericit, spunându-i că o iubești.

Ea îți va lumina viața și va aduce pace în inima ta. Iubește o astfel de femeie, ea merită toată fericirea din lume.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com