Cum este el, bărbatul iubitor, de încredere

S-au scris atât de multe texte despre femei iubitoare și bărbați de încredere, despre relații fericite și emoții sincere. Doar că lecturarea unui text frumos nu presupune neapărat și asumarea acelor recomandări.

Sau, singura modalitate să înțelegi cu adevărat cine este alături de tine și cum ești tu în acea relație este să fii acolo, să experimentezi, să faci concluziile potrivite. Cert este că a fi de încredere sau iubitor nu presupune neapărat descoperirea unor formule ascunse, până la care ar fi un drum mult prea dificil.

Dimpotrivă, cei mai potriviți oameni sunt sinceri și simpli. Cele mai frumoase relații sunt și ele liniștite, fără intrigi și elemente necunoscute la fiecare pas. Și atunci înțelegi că textele alea lungi s-ar rezuma la câteva fraze.

Alături de el te vei simți o femeie frumoasă.

Vei ști că ești apreciată și înțeleasă de un om care la rândul său așteaptă să fie înțeles de partenera lui. Vei ști că tot ceea ce se întâmplă nu este în zadar. Există planuri pentru ziua de mâine, există speranța pentru un viitor comun, există interes reciproc.

Există sinceritate, atât de importantă. El nu va îndrăzni să aducă minciuna în relația voastră, va insista să depășiți cu mult curaj orice adevăr. Un comportament corect va face ca adevărurile să fie mereu blânde, în favoarea voastră.

Alături de el te vei simți o femeie fericită. De parcă ai abandonat tristețea în pragul relației. Nu vei avea motive să nu dormi nopțile, gândindu-te ce te așteaptă și mâine. Nu îți vei pune întrebări, care nu vor avea un răspuns.

Vei dori să fii acolo, alături de el, în brațele sale.

Ochii tăi vor străluci, iar inima va păstra în ea toată dragostea pentru voi. Vei fi atât de sigură pe tine, atât de plină de pace și de iubire, încât vei ști că veți reuși. Fără a trăi o iluzie, înfruntând greutățile din fiecare zi, veți reuși neapărat.

Cu bune și cu rele, cu zile mai proaste și clipe de fericire, veți reuși să construiți ceva al vostru. El va aduce liniștea și siguranța acestui gând, odată imposibil. Va continua să vină cu stabilitate, cu grija față de tine, cu o atitudine și un caracter demn de un bărbat bun.

El nu te va face să te îndoiești. Îndoiala aduce cu sine remușcare și reticență, iar dincolo nu mai găsești pace. El va fi un om simplu, dar cu suflet mare, capabil să rămână alături în momente de neliniște și gata să-ți ofere brațele sale, lumea lui.

Vei fi o femeie liberă, care va descoperi copilul și rebela din ea alături de el. Vei fi o femeie sinceră, pentru că sinceritate vei găsii în ochii lui. Vei adăuga farmec și entuziasm încrederii lui și atunci armonia în relație va fi atât de posibilă.

De ce anume tu vei fi astfel? De ce e vorba despre emoțiile tale și nu acțiunile lui? Pentru că într-o relație, felul de a fi a unui bărbat se reflectă în starea de bine a femeii de alături. Felul lui corect de a acționa va ajunge pe zâmbetul tău sincer.

Fericirea ta va fi un răspuns pentru toate acțiunile lui corecte, pentru toate cuvintele, pentru caracterul său demn. Atunci toate textele se vor reduce la câteva cuvinte: a fi acolo, bun și demn, sincer și cald, de încredere și iubitor.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com