Cum îl provoci pe un bărbat să-i fie foarte dor de tine

Este firesc să-ți fie dor de un om drag. Să-l vrei mai aproape de tine, să-l îmbrățișezi și să trăiești o senzația unică în acel moment. Dorul vine ca un rezultat al sentimentelor pe care le trăiești pentru cineva. Dar există și stimuli externi, capabili să crească acest dor.

În primul rând, e vorba despre mister. Păstrând o doză de imprevizibil, de necunoscut în raport cu un bărbat, îl provoci să vrea să te cunoască mai mult, să te descopere. Deci, să fie mai aproape de tine. Instinctul de cuceritor nu a dispărut nicăieri.

Această călătorie prin lumea unei femei, aceste mici secrete, acest joc al cuvintelor – nu fac decât să păstreze activ dorul unui bărbat pentru tine. Firește, fără a avea intenția să te folosești de slăbiciunile sale, păstrând mereu active reguli și limite avantajoase amândurora.

Bărbații au fost mereu atrași de femei cu povești unice în spate. Femei libere, care nu acceptă superioritatea celuilalt, care vin cu jumătatea lor de valori și așteptări. Femei care știu ce vor de la o relație, de la partener. Femei care respiră aerul împăcării cu sine.

Iată de ce a te respecta nu este un act egoist, ci o dovadă a încrederii în sine. Iată de ce a pune preț pe plăcerile și dorințele tale nu este un gest manipulator, ci o expresie vie a trăirii propriei libertăți. Omul care te vede stăpână pe sine în mijlocul propriei lumi va fi atras de tine.

Îi spui că ai și interese care nu se intersectează cu interesele lui. Că ai și prieteni care nu neapărat sunt comuni. Ai visuri pe care le vei urma, indiferent dacă el este de acord cu ele sau nu. Îl faci să fie interesat de tine, să-i fie dor de timpul petrecut împreună.

Îl cucerești prin felul tău de a fi

Prin discuțiile purtate cu orele, despre orice. Prin felul tău de a asculta povestea lui, fără a-l judeca. A doua oară, va dori să-ți povestească și mai multe. A doua oară, va dori să vină cât mai repede alături de tine, pentru că vei fi o persoană de încredere.

Trezești dorul cuiva fără a juca superificial. Gesturi firești, venite din inima ta. Mesaje de dragoste trimise seara sau dimineața. Susținerea ta pentru planurile lui. Capacitatea de a-l suprinde plăcut, atunci când nu uiți ce fel de cafea îi place.

Apoi, e vorba și de spațiu. Nu ceri prea mult, nu insiști să-l ai aproape zi și noapte. Înțelegi că fiecare dintre voi are lumea lui. Înțelegi că presiunea este contrară mersului firesc al relației voastre. Îl lași să vină cu inițiativă, să creeze acel timp și spațiu potrivit apropierii.

Construiește o fericire a ta, acolo unde nu există regrete sau dezamăgiri. Un bărbat va fi întotdeauna atras de femeia optimistă, care îmbrățișează fiecare secundă a vieții, care știe cât de importantă este clipa, omul de acum, experiența trăită acum.

Astfel va dori să fie el acel om și alături de el să ai parte de acea experiență. Va dori ca acel banal flirt să devină ceva mai mult. Va dori ca femeia pe care o aprecia la început să devină femeia pe care o va iubi pentru toată viața. Femeia de care îi va fi dor cu adevărat.

Nu trebuie să inventezi imposibilul. Vei trezi dorul în inima lui, aducând dragostea în acea inimă. Aducând pace și recunoștință, admirație și respect, încredere și dorința de a fi mai bun.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com