Cum înțelegi că pentru partenerul tău ești o prioritate

Este frumos să te regăsești alături de sufletul unui om drag, să vrei să răspunzi cu încredere și afecțiune, să înțelegi că această poveste înseamnă mai mult decât o aventură, să știi că indiferent de orice rămâi o prioritate pentru el.

Nu ai cum să construiești alături de un partener indiferent, care te consideră doar o rezervă, o emoție temporară. Vei ajunge să implori momente de atenție, să cauți cu disperare soluții, să lupți pentru ambii și să trăiești iluzia.

Contezi pentru acest om, deci îți demonstrează de fiecare dată că îi pasă și intențiile sale sunt corecte. El vine alături să aibă grijă, el este atent la ceea ce spune și ce face, el își asumă pe deplin rolul de partener, el este devotat.

Toate acele promisiuni ieftine și cuceriri întâmplătoare nu sunt o dovadă de încredere și iubire. Atitudinea demnă, felul de a fi, modul în care reacționează în fața provocărilor, detașarea de orice gând toxic și egoist vor face diferența.

Dacă îi pasă și ești o prioritate, nu există dorința de a controla, de a-ți impune comportamente străine, de a forța lucrurile. Trăiești liniștea și recunoștința alături de acest om, descoperi atât de multe motive să fii aproape.

El nu vine cu scuze ieftine atunci când e nevoie de prezența lui, nu caută să judece și să dea vina, nu fuge pe ușa din spate atunci când se complică lucrurile. Oferă răspunsuri, caută soluții, se implică în mod constant.

Nu trebuie să implori, să alergi după el

Există acele discuții sănătoase, care elimină orice urmă de îndoială. Există sinceritate în fiecare gest. El nu ascunde nimic de tine, nu denaturează realitatea și refuză să poarte măști. Alege să-și deschidă sufletul, să îți demonstreze că poți avea încredere.

Te susține în orice moment, te încurajează să-ți urmezi visurile, să nu renunți atât de ușor. Empatizează cu stările tale, își face griji atunci când te simți prost, caută să se asigure că ești bine. Este conectat emoțional, de fiecare dată.

Nu trăiește în mod superficial relația, caută să te cunoască cu adevărat, vrea să știe ce te face cu adevărat fericită și ce poate aduce dezamăgire în inima ta. Alege să descopere și să înțeleagă, să construiască și să iubească.

Sunt gesturi care vorbesc despre un atașament sănătos, despre afecțiune și devotament. Îți cere de fiecare dată părerea, ești parte din planurile sale de moment și planuri de viitor, își asumă partea de responsabilități.

Nu rămâne egoist, este gata să accepte compromisul, să cedeze în momente complicate, să evite acele situații stresante. Știi că îi poți cere ajutorul și va fi aproape, poți să-i vorbești sincer și va fi aproape.

Ești o prioritate, ești femeia pentru care vrea să construiască o lume frumoasă, lipsită de griji și îndoieli.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com