Cum poți să afli dacă omul de lângă tine este dragostea vieții tale

Oare relația de acum este ultima, sau e doar o altă aventură trecătoare care te va lăsa cu sufletul rănit? Este el dragostea vieții tale sau o altă speranță amăgitoare? Cum să afli aceste lucruri? Clarificând următoarele detalii:

1. Alături de el viața este ușoară

Cu el te simți bine. Nu ai frici, nu ai îndoieli, nu ai resentimente. Nu îți este frică că mâine nu vei mai fi fericită. Nu îți este greu să iubești, să speri, să-ți faci planuri. Cu el te simți liberă, independentă, curajoasă și iubită. Vrei să trăiești frumos, asumat, conștient.

2. El te înțelege cel mai bine

Știi că, orice s-ar întâmpla, el va fi alături de tine. El este cel care te înțelege cel mai bine dintre toți oamenii dragi. El este cel care te susține, te încurajează să-ți îndeplinești toate visurile și dorințele. El este bărbatul care te face să te simți fericită.

3. Te gândești la viitor cu încredere

Simți că alături de el viitorul tău este unul luminos, plin de culoare. Ai încredere în viitorul tău alături de el, ai încredere că alături de tine este bărbatul potrivit. Știi cu siguranță că viața ta va fi una frumoasă și interesantă și că mergi pe drumul cel corect.

4. Poți comunica cu el despre orice

Bărbatul din viața ta este sprijinul tău, susținătorul tău. Cu el poți vorbi despre orice. Lui i te poți destăinui și știi că vei avea toată susținerea. El este cel care te ascultă și te încurajează atunci când este cazul. Ai alături cel mai minunat bărbat.

Nu îți este teamă să vorbești despre lucruri sensibile, ești gata să-i vorbești despre lucruri care în trecut le păstrai în secret. Ești gata să-l asculți la fel de conștient, pentru că știi că este deschis, nu poartă măști.

5. Există valori comune

Ai înțeles că valorile sunt foarte importante, iar cu bărbatul drag din viața ta chiar aveți aceste valori comune. Sunteți pe aceeași lungime de undă, aveți aceleași scopuri, priviți viața cu aceeași intensitate, mergeți ambii pe același drum spre viitor.

6. Respect reciproc

Faptul că vă respectați reciproc este o calitate foarte importantă într-o relație. Respectul reciproc înseamnă recunoașterea voastră ca personalități, înseamnă apreciere unul pentru celălalt. Esența unei relații de succes este anume respectul reciproc.

7. Atracție reciprocă

Pasiunea și atracția fizică dintre două persoane este la fel de importantă într-o relație. Dacă între voi doi există pasiune, dacă știi că ambii ardeți de dorință să vă revedeți, să vă îmbrățișați, să trăiți iubirea cu intensitate, atunci alături de tine omul cu care să trăiești o viață plină de pasiune.

8. El nu este un egoist

Egoismul distruge o relație. Persoanele egoiste sunt persoane singure, care se gândesc doar la sine. Norocul tău a fost că alături de tine nu este o astfel de persoană. El este bărbatul potrivit, care nu se gândește doar la sine.

Îi pasă de tine, de această relație, dar și de cei din jurul său. El este bărbatul perfect, alături de care poți să trăiești o dragoste reală și frumoasă.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com