Cum provoci un bărbat să înțeleagă că ești femeia vieții lui și să te vrea aproape

Dincolo de emoții de moment, dincolo de aparențe și cuvinte frumoase, există acea conexiune emoțională, acea apropiere sufletească, acea dorință de a construi și de a trăi fericirea alături de un om drag. Atunci când știi că totul are rost.

Nu ai nevoie de anumite trucuri, de măști purtate în mod intenționat pentru a cuceri sufletul unui bărbat. Intenția ta sinceră va conta mai mult decât complimentele superficiale, felul tău de a fi va conta mai mult decât interpretările.

El descoperă lumea ta frumoasă, sufletul tău bun, atitudinea demnă și valorile, îți îmbrățișează cu încredere povestea și vrea să te cunoască cu adevărat, știind că alături de tine poate rămâne pentru toată viața. Este recunoscător pentru sinceritate.

În timp își confirmă că nu vrei să profiți de el, nu vrei să te joci cu sentimentele lui, îți pasă cu adevărat. În timp îți răspunde cu afecțiune și grijă la gesturi și cuvinte care vin din inimă. Nu ești indiferentă, nu pui presiune, nu judeci.

Alegi să cunoști omul, să-l accepți așa cum este el, să-i demonstrezi că mai există iubire adevărată și sinceritate. Alegi să stai de vorbă cu el, îl provoci să-și deschidă sufletul, să-ți vorbească despre emoții ascunse și despre trecut.

Te dorește alături, regăsindu-se în lumea ta, admirând alegerile făcute și atitudinea demnă. Vrea să aibă grijă de tine, este recunoscător pentru susținere și pentru motivație. Tu îl provoci să fie mai bun, mai asumat, mai prezent.

Îl provoci să iubească cu adevărat

Vine un moment când înțelege că acele aventuri superficiale nu au avut valoare, acea dorință de a cuceri și de a demonstra nu au contat. În schimb, contează această liniște și căldură, trăite alături de persoana iubită.

Contează experiențele trăite alături de tine, certitudinea că nimic nu este în zadar. Nu intenționezi să-l schimbi, nu-l forțezi să uite de lucruri importante pentru el, nu-l critici la fiecare pas, nu-l ameninți că vei pleca.

Alături de tine se simte liber și sincer, apreciat și înțeles. Alături de inima ta a descoperit afecțiunea și gingășia, recunoștința și dorul. Acel bărbat egoist și indiferent de cândva nu mai există, de dragul tău a acceptat schimbarea.

Te vrea aproape, știind cât de potrivite sunt lumile voastre, făcându-și planuri de viitor alături de tine. Te vrea aproape, fiind sigur că de data aceasta totul va fi diferit. Este sigur că nu îl vei trăda, nu-l vei minți, nu vei ascunde nimic.

Ai rămas alături în momente complicate, ai rămas să susții și să găsești o soluție, ai acceptat compromisul în locul certurilor inutile, ai stat de vorbă cu el atunci când îți cerea să-l asculți. Toate aceste lucruri l-au apropiat de sufletul tău.

Acum vrea să păstreze această lume, vrea să aibă grijă de tine, acum este recunoscător pentru iubire și mândru de relația voastră. Ești femeia vieții lui, ești motivul pentru care iubește, admiră, crede.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com