Cum provoci un bărbat să se gândească la tine și să-i fie dor

Iubești cu adevărat, vrei să îmbrățișezi sufletul și lumea omului drag, vrei să treci dincolo de superficial. Ai toate motivele să oferi încredere, să lași în urmă un trecut toxic, să construiești împreună. Atunci descoperi liniștea și recunoștința.

Îl poți provoca să-și dorească mai mult decât o aventură fără a apela la trucuri și jocuri ieftine, fără a te preface sau a interpreta realitatea. Îl poți convinge că are rost având intenții bune, venind alături cu deschidere, empatizând cu emoția lui.

Lasă lucrurile să se întâmple firesc, lasă gesturile tale să confirme atitudinea demnă. Stai de vorbă cu el fără a forța nimic, fără renunța la propria viață, fără a încerca să-i imiți comportamentul. Felul tău de a fi contează mai mult decât aparențele.

Experiențele și valorile tale, felul în care gândești, bunătatea din sufletul tău, curajul de a accepta provocarea vor apropia un bărbat bun. Alegi să îți trăiești frumos viața, să te cunoști cu adevărat, să nu renunți la respectul și iubirea de sine.

Alegi să îți urmezi visurile, să nu trăiești obsesii sau dezamăgiri inutile. El îți va admira felul de a fi, naturalețea și sinceritatea, va aprecia acele discuții de suflet, felul în care se va simți alături de tine și liniștea pe care o va descoperi în interior.

Se va gândi la tine și îi va fi dor știind cât de potrivite sunt lumile voastre, empatizând cu alegerile tale. Va dori să fie acel bărbat iubitor, omul tău, va căuta să aibă grijă de tine, își va face planuri comune de viitor.

El este recunoscător atunci când îl asculți și îl înțelegi

Refuzi să ai așteptări exagerate, să crezi că îți este dator cu ceva sau că este obligat să îți valideze dorințele. Preferi să comunici cu acest om, să-l convingi că poate să-și deschidă sufletul fără a-i fi interpretate cuvintele.

Te conectezi emoțional, știind cât de important este echilibrul într-o relație, acceptându-i sensibilitatea și slăbiciunile. Renunți la orice comparații și critici, nu vrei să-l schimbi sau să-i influențezi în mod radical convingerile.

Pur și simplu alegi să iubești din toată inima, să aduci lumină în viața lui prin optimismul și recunoștința ta. El se va îndrăgosti de sufletul tău și nu de aparențe, el se va imagina alături de tine o viață, el va înțelege că nu va fi trădat, judecat, folosit.

Contează sinceritatea, contează intențiile bune și cuvintele spuse la momentul potrivit. Contează susținerea ta atunci când are nevoie de ea, contează felul în care alegi să treci peste o ceartă sau să eviți o situație dificilă.

Ești gata să construiești alături de acest om, ești gata să alegi empatia în locul egoismului, demonstrezi că îți pasă și îi oferi atât de multe motive să fie asumat și conectat. Nu cauți să controlezi totul, să impui comportamente.

El se gândește la tine și îi este dor, dorindu-și din toată inima să fii femeia vieții lui. El trăiește această poveste, se regăsește în lumea ta și caută să răspundă cu încredere și afecțiune, cu grijă și devotament.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com