Cum să ai și să păstrezi alături de tine pe bărbatul vieții tale

Când ai înțeles că omul de alături contează mai mult decât restul lumii, ce-ai făcut atunci? Ai așteptat să vezi cum reacționează el, ai luptat pentru dragosea ta sau ai zis că mai sunt și alții de genul?

Când inima îți bătea de zece ori mai puternic atunci când te strângea la piept, ce simțeai: că e omul tău, că altul o făcea mai bine sau că nu ești la locul potrivit? Când ai vrut să păstrezi un bărbat pe care știai că-l iubești, ce ai făcut: ai cedat, ai oferit mai mult sau ai ieșit pe ușa din spate?

Pentru că nu doar omul de alături contează, dar și cum ești tu alături de el.

Probabil cel mai nepotrivit e să oferi sfaturi despre cum să fii lângă cineva. Sentimentul ăsta vine din interior și atât. Iubești și vrei să păstrezi, atunci faci orice ca omul drag să te vrea aproape și mâine.

Pe bună dreptate, fericirea adevărată e când lupți pentru dragoste și partenerul îți oferă siguranța că faci lucrurile corect. Fericirea e când nu există dragoste doar pe o parte, dar reciprocitate în orice lucru. Atunci ai fără a lupta peste puteri și păstrezi fără a te forța.

Dacă aștepți sfaturi la pachet despre cum să ai un bărbat potrivit alături, probabil nu-ți trăiești corect viața. La fiecare în parte e diferit. Fiecare femeie va iubi în felul ei. Tot ce contează e să nu încerci să profiți de cineva. Să nu lași când un om drag te iubește. Să nu cedezi când cei din jur îți zic să faci asta.

Să fii corectă cu tine și cu cel care pune preț pe ziua de mâine. Contează să asculți și să înțelegi. Contează să iubești sincer. Contează să ai tupeul să nu-ți pese de alții. Contează să trăiești prezentul la braț cu cineva.

În rest, timpul și atitudinea lui îți va demonstra dacă e bărbatul vieții tale sau o experiență de moment.

Cum să ai și să păstrezi alături de tine pe bărbatul vieții tale? Fii femeia vieții lui!

© Sufletisme.ro

Sursa foto: freepik.com