Cum să înțelegi că omul tău drag va deveni un soț grijuliu și iubitor

Trăiești relația din prezent, îl iubești pe omul tău drag de alături, ajungi să îți faci planuri serioase. Totul se întâmplă frumos, doar că nu știi dacă și el are aceleași gânduri despre viitorul vostru, dacă se vede drept partenerul tău pentru toată viața.

Sigur, o comunicare sinceră poate îndepărta orice dubii. Dar, pe lângă confirmarea lui verbală, este la fel de corect să-i analizezi gesturile, reacțiile. Ceea ce se întâmplă în fiecare zi este un indicator important pentru ceea ce poate fi atunci când veți purta titlul de soț și soție.

În primul rând, alături de el te simți bine. El te face să râzi de la anumite glume, el îți alungă dubiile și grijile. Simpla prezență a lui îți oferă o stare de liniște, de relaxare, de parcă ți-a construit un zid de protecție în jurul inimii tale.

În același timp, aveți aceleași viziuni despre viață, aceleași opinii despre familie, copii, rolurile fiecăruia într-o eventuală căsnicie. Este mult mai ușor să începi să construiești ceva cu un asemenea om, din moment ce valorile și perspectivele asupra viitorului nu mai sunt un impediment.

El are un comportament corect în diferite situații, fie ele și imprevizibile. Dă dovadă de empatie, ceea ce îți transmite un mesaj clar: îți va înțelege emoțiile, dorințele. Va fi aproape, să te asculte și să te ajute. Vei dori să faci același lucru.

Nimic nu va fi împotriva voastră, pentru că cele mai importante valori vor fi piatra de temelie pentru construcția ulterioară a fericirii voastre. Pentru că veți ști să anticipați un moment mai dificil, să-l dați la o parte prin discuții și implicare.

El te susține, te încurajează, te iubește sincer – e omul tău drag

Te suprinde plăcut prin felul în care vorbește despre familie, despre copii, despre viitor. Îți provoacă admirație prin felul în care reușește să anticipeze o ceartă. Te cucerește cu demnitatea lui, cu felul matur în care aduce răspunsurile potrivite.

Îți oferă toate motivele să-l vezi viitorul tău soț, chiar dacă până nu demult nici nu te gândeai la căsătorie. Ai ajuns să visezi cu ochii deschiși momentul acela magic în care vei spune DA în fața altarului. Ai certitudinea că și după acel moment lucrurile vor evolua corect.

Nu ai dubii că alături de el te vei simți cu adevărat bine. Nu ai dubii că alături de acest om vei reuși să depășești toate momentele dificile. Dragostea și dovezile lui de iubire au alungat toate fricile. Rănile din trecut sunt acoperite de liniștea din prezent.

Atunci lași lucrurile să se întâmple firesc. Dacă ți-ar vorbi mâine despre căsătorie, nu ai fi suprinsă. I-ai zâmbi, l-ai strânge de mână și i-ai propune să porniți împreună pe acest nou drum al iubirii. L-ai susține și l-ai încuraja să înfrunte provocările vieții.

El are toate calitățile necesare unui viitor soț și în același timp rămâne modest, sincer, simplu, atașat de valori și conștient de realitatea vieții. El nu-ți promite lucruri imposibile, în schimb îți asigură stabilitate și echilibru, dorința de a fi și mâine aproape.

Lumea voastră este cunoscută doar de voi, trăită de voi, prin iubire și recunoștință, de fiecare dată responsabil, de fiecare dată pentru totdeauna.

© Sufletisme.ro