Într-o zi vei întâlni acea persoană, care te va face să uiți de regrete, oameni falși și timp pierdut

Va veni și acea zi. Ziua în care gândurile tale se vor schimba, emoțiile tale vor fi mai puternice, dorințele tale atât de vii. Vei trăi alături de cineva, vei trăi omul, îmbrățișarea și respirația lui, simțind și dăruind necondiționat. Vei ști că acolo e locul și casa ta, în lumea lui.

Va veni și acea zi. Ziua despre care ți-a fost teamă să vorbești altora, pentru că nu știai dacă va mai veni vreodată. Ziua în care liniștea va coborî în sufletul tău, descoperind un Univers până acum necunoscut, plin de recunoștință față de el, omul tău.

Nu vei trece în extreme, dezvoltând obsesii și dependențe. Nu vei regreta nimic, pentru că întreaga poveste se va întâmpla exact așa cum și-ai dorit dintotdeauna. Vei trece prin viață simplu, ușor, de mână cu un om care îți va înțelege visurile.

Credem că iubirea adevărată este o iluzie, un drum fără sfârșit. Dar acest drum poate fi construit, alături de cineva fiind. Această iluzie poate fi risipită în aer, alături de cineva fiind. Aceste regrete și acest trecut nevaforabil poate fi înlocuit cu sentimente frumoase, alături de cineva fiind.

Există acea persoană. Acel suflet minunat, capabil să ne înțeleagă rănile, să ne vindece dorul, să ne asculte fără a interpreta. Dar pentru a crea acea conexiune, este important să fim la rândul nostru corecți, sinceri, dispuși să ne apropiem inima de cineva.

Este important să găsim în noi puterea să mergem mai departe, să descoperim acele laturi neștiute de nimeni, dar capabile să ne ducă înainte, spre acel necunoscut magic. Să tratăm cu înțelepciune fiecare experiență a vieții, fără a exagera sau a fi egoiști.

Să fim noi înșine, de fiecare dată

Să dăm jos măștile, fără a mai încerca să creăm o imagine paralelă cu realitatea. Nu înseamnă că vom deschide toate ușile inimii noatre. Nu înseamnă că vom fi rușinați de această experiență. Înseamnă să fim conștienți de ceea ce se întâmplă cu noi.

Să fi pe deplin dedicați acelei relații și acelui om, odată ce ajungem la concluzia că are rost. Să comunicăm fără ezitare, despre toate lucrurile aparent incomode. Doar așa vom putea dezvolta această poveste, o vom transforma într-o realitate fericită.

Într-o zi vei întâlni persoana potrivită. Ea te va lua de mână și fiori îți vor trece prin tot corpul. Îți va vorbi și vei găsi în acele cuvinte liniștea. Veți trăi simplu dragostea, absorbind fiecare clipă petrecută împreună, găsind motive de bucurie în fiecare zi.

Într-o zi vei uita de regretele din trecut. Lecțiile au fost deja învățate, tot ce trebuia de spus a fost spus. Nu-ți va rămâne decât să cuprinzi cu ambele brațe acest prezent, acest om drag ție, acest dor imens. Vei ști atunci că nu toți oamenii sunt la fel.

Vei fi împăcată cu tot ce ai trăit până atunci, pentru că procesul a fost parte din evoluția ta. Fiecare trădare, fiecare om nepotrivit, fiecare lecție te-au adus mai aproape de acest om, de liniștea de acum, de toate lucrurile la care visai.

Într-o zi vei bea o cafea cu omul drag și nimic altceva nu va mai conta. Dragostea va fi în sufletele voastre.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com