Oferă o șansă acestui tip de bărbat și vei descoperi o iubire sinceră și puternică

Sunt bărbați care nu își deschid sufletul atât de ușor, nu își exteriorizează emoțiile foarte repede. Poate că au fost trădați în trecut, au trăit experiențe urâte și acum refuză să mai aibă încredere, să se atașeze emoțional. Poate că așa este felul lor de a fi.

Scopul lor nu este să cucerească imediat, să provoace anumite impresii, să surprindă. Își trăiesc cu demnitate viața, nu uită de lucrurile care contează cu adevărat. Dacă ajungi să-i cunoști, înțelegi că în sufletul lor există atât de multă iubire.

Dacă treci dincolo de superficial, dincolo de aparențe, îți dai seama că anume alături de un asemenea bărbat poți să construiești o relație de viață, anume acest om nu te va trăda vreodată și nu își va permite să se folosească de emoțiile tale.

E vorba despre bărbatul care a suferit în trecut. El nu mai poate și nici nu vrea să lase loc pentru durere în inima lui, nu își permite să mai fie rănit, să se joace cineva cu sentimentele lui. Știe ce înseamnă să fie îndepărtat cu ușurință.

Dar anume această lecție din trecut îl provoacă să prețuiască adevărata iubire, să se atașeze în mod corect de un alt suflet, să țină cont de toate lucrurile care pot transforma în bine o relație și de alte lucruri, care o pot distruge.

În interiorul lui găsești multă bunătate, multă empatie și recunoștință. Doar ai nevoie de timp și de asumare, este important să-i demonstrezi că intențiile tale sunt corecte, atunci îți va oferi tot ce are mai bun, te va iubi din toată inima.

E vorba despre bărbatul închis în sine

Poate că nu îți va face declarații siropoase sau complimente speciale. El trăiește altfel emoția, se exteriorizează mai greu, dar asta nu înseamnă că este mai puțin iubitor sau empatic. Dimpotrivă, în sufletul său se ascunde atât de multă recunoștință.

Este partenerul care își va asuma pe deplin relația, va înțelege cât de importantă este comunicarea, deschiderea, sinceritatea. Este tipul de bărbat pentru care dovezile de încredere sunt mai importante decât toate promisiunile goale.

Dincolo de tăcerea lui poți descoperi un comportament demn, fără egoism sau manipulare, fără dorința de a fi superior sau de a demonstra ceva. El îți poate îmbrățișa sufletul, poate avea grijă de tine, poate construi cu adevărat.

E vorba despre bărbatul aparent dur. La început îți vei spune că nu aveți șanse, lumile voastre sunt prea diferite. La început vei avea dubii și te vei întreba dacă a fost corectă decizia ta. Dar nu cunoști decât aparențele.

Dincolo de masca unui bărbat puternic se ascunde un suflet sincer, care pur și simplu are nevoie de un alt suflet, capabil să-i îmbrățișeze povestea. El poate avea încredere, însă numai în acea persoană care îi demonstrează că are rost.

El poate iubi atât de mult, însă numai pe femeia care îl convinge că are intenții bune. El evită oamenii falși, emoțiile toxice, experiențele inutile. Este gata să ofere totul pentru cea care ajunge la sufletul său.

Treci dincolo de aparențe, lasă în urmă teama și descoperă iubirea unui om corect și bun. Stai de vorbă cu el, cunoaște-l cu adevărat, construiește în doi o lume a voastră.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com