Orice femeie iubitoare merită un bărbat care este gata de aceste 10 lucruri pentru ea

O femeie care iubește cu adevărat, care se atașează de sufletul bărbatului, care vine cu încredere și bunătate alături de el, merită să fie apreciată și înțeleasă. Merită cele mai sincere emoții, merită un parteer corect, care este gata de aceste lucruri:

1. Să se implice total în relație. Sunt bărbați care vin și pleacă după bunul plac, sau aleg să ofere firimituri de emoție, știind că ea oricum iubește și nu va pleca. Dar femeia sinceră și corectă merită un bărbat asumat, conștient de valoarea relației,

2. Să fie devotat. Fidelitatea este esențială pentru femeia iubitoare, doar așa ea poate să împartă din energia ei, să ofere tot ce are mai bun. În caz contrar, se închide în sine și rupe conexiunea emoțională cu partenerul.

3. Să susțină femeia. Un bărbat corect va respecta felul de a fi al femeii, ambiția și curajul ei de a reuși. Nu va fi invidios pe realizările ei. Dimpotrivă, o va încuraja să încerce și mai mult, îoi va oferi sfaturi, va fi alături.

4. Să comunice cu ea deschis. Ea vrea să-i vorbească sincer despre emoții și despre frici, despre lucruri care o dor și lucruri care îi aduc bucurie. Ea vrea alături un om la fel de deschis, gata să discute orice problemă, să stea de vorbă cu ea.

5. Să o respecte. O femeei iubitoare merită tot respectul din lume. Merită să-i fie respectate alegerile și dorințele. Să nu fie limitată în tot ceea ce face. Atunci ea va respecta la fel de mult partenerul, va avea încredere în el.

6. Să o aprecieze la justa valoare

Ea face tot posibilul, ca relația să funcționeze. Ea vine cu energia ei creatoare, cea mai bună sursă de inspirație pentru un bărbat. Ea îl motivează, îl susține, îl iubește. Cu siguranță merită să fie admirată și apreciată.

7. Să aibă grijă de sufletul ei. El este protectorul ei, omul care vine și o iubește cu toate rănile emoționale, care o va ajuta să treacă peste situații grele, care o va feri de oameni toxici și va rămâne alături, indiferent de orice.

8. Să fie sincer. Ea merită să știe de fiecare dată adevărul, merită un om sincer, capabil să lase deoparte interesele și să fie gata pentru a construi. Ea merită să poată comunica deschis, fără frici și remușcări.

9. Să ofere o perspectivă. O femeie care trăiește într-o stare permanentă de neliniște va fi mereu îngrijorată, tăcută sau furioasă. Ea are nevoie de siguranța zilei de mâine, vrea să știe că omul de alături îi poate asigura o lume a lor, în liniște.

10. Să ofere încredere. Femeia iubitoare merită un bărbat de încredere, asumat și corect, capabil să facă față provocărilor, să vină alături de ea sigur pe sine, dispus să accepte compromisul, echilibrul emoțional.

Firește că totul este reciproc. Dar acolo unde există iubire, există și empatie, și deschidere emoțională, și încredere, și curaj de a înfrunta orice obstacole. Bărbatul corect și bun știe asta, el iubește și are grijă de femeia de alături.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com