Rămâi singur, până când în viața ta va apărea o asemenea femeie

Cum să o recunoști, cum să-i simți pasul, mirosul, gustul și să înțelegi că ea este. Femeia alături de care poți fi tu, om iubitor și înțelept, capabil de lucruri care depășesc orice imaginație. Cum să te apropii de un om și să-l descoperi ca fiind parte din sufletul tău.

Imposibil și ușor. Aparent nu îți ajunge o viață de om pentru a te regăsi, cum să reușești în aceeași viață să descoperi un suflet pereche? Și totuși, ușor este să lași inima să te conducă mai aproape de ea. Pentru că anumea această femeie îți va ușura alegerea.

Felul ei de a fi, modul în care îți va lua toate grijile și le va arunca departe. Zâmbetul ei cuceritor și atitudinea corectă. Toate te vor convinge că fericirea nu are margini, dacă te detașezi de explicații și pur și simplu o trăiești, o respiri, o împarți cu cineva.

Singurătatea până la urmă este o formă de modelare a sinelui, o sursă de inspirație, de completare a înțelepciunii interioare. Pentru ca, ajungând în fața ei, să știi că ești gata să-i îmbrățișezi întreg universul și să nu-ți fie teamă de nimic.

Ea va fi femeia creatoare, unica sursă de lumină din viața ta, capabilă să îndepărteze până și cel mai dureros întuneric. Ea va simți și va trăi dragostea voastră, ca o operă de artă. Cu intensitate și nebunie, detașat de orice altă emoție și în același timp amestecat cu toate emoțiile lumii.

Această femeie îți va citi atât de simplu povestea vieții. Te va cunoaște așa cum nu a mai făcut-o nimeni înaintea ei. Te va asculta, așa cum nu credeai că este posibil. Vei fi atât de sincer cu ea, atât de indiferent în fața minciunii, atât de atașat de adevăr.

Ea îți va vorbi despre iubiri care nu mor niciodată

Despre compromisuri care transformă un flirt într-o relație de-o viață. Despre aventuri care schimbă omul, despre un fel de a fi autentic, lipsit de încordare și falsitate, detașat de rutină și plictis, ridicat deasupra banalităților lumii. Veți fi doi și asta va conta cel mai mult.

Alături de ea vei găsi liniștea. Acestei femei vei dori să-i oferi totul, necondiționat, știind că nu vei avea parte de trădare, de durere, de necunoscut. O vei lăsa să cunoască cele mai întunecoase laturi ale trecutului tău, pentru că nu-ți va păsa să rămâi descoperit și liber în fața ei.

Ea te va face să te simți copil, dar și să fii responsabil. Să alergi în tălpile goale pe o stradă pustie și să vă faceți planuri serioase de viitor. Să uiți de limite, dar și să nu permiți unele lucruri în raport cu ea. O vei respecta mai mult decât orice.

De lângă ea nu vei putea să pleci și nici nu vei fi nevoit să faci asta. Ea te va susține, atunci când toată lumea va privi cu îndoială la tot ce ți-ai propus. Ea va rămâne alături, atunci când toți prietenii te vor părăsi. Ea se va mândri cu tine, atunci când alții vor fi dezamăgiți prin egoismul lor.

Ea va ști să construiască, să urce treaptă cu treaptă spre o lume nouă, acolo unde doi oameni maturi au decis să-și unească destinele. Ea îți va iubi toate lucrurile mărunte care te reprezintă, acele detalii detestate de alții și păstrate cu grijă de ea în inimă.

Ea este femeia pentru care merită să aștepți, să evoluezi, să fii mai bun și mai iubitor, mai grijuliu și mai responsabil. Ea este femeia vieții tale.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com