Semne că bărbatul de lângă tine îți este predestinat

Sunt oameni în această lume, alături de care te simți acasă. Indiferent de cei care te înconjoară, de provocări și dureri din trecut, indiferent de cât timp ai așteptat, te trezești fericită și liberă alături de un bărbat, care parcă îți citește gândurile și dorințele.

Poți să numești această întâlnire destinată de soartă, poți să-i spui chimie, compatibilitate maximă sau potrivire totală de caractere. Titlul nu contează, contează că sentimentele tale și-au găsit destinatarul. Contează că ceea ce simți este atât de puternic și reciproc.

Omul atât de potrivit ție, omul pe care ai sentimentul că-l cunoști de-o viață, bărbatul cald și bun este lângă tine. Este tot ce contează. Nu ai urmă de îndoială, știi cu certitudine că el este omul tău, iar această siguranță doar amplifică senzația că totul a fost planificat de către soartă.

Alături de el poți fi zâmbitoare sau tristă, poți râde sau poți plânge, știi că oricum el te va accepta și îți va asculta vocea interioară. Alături de el îți permiți să fii vulnerabilă, poți spune adevărul, fără să a fi judecată, atacată, fără a te simți o victimă.

Aveți atât de multe lucruri în comun. Valorile voastre se potrivesc, idealurile voastre privesc în aceeași direcție, până și dorințele par să obțină aceeași formă. Gândiți la fel despre ce înseamnă o relație, despre lucrurile care contează cu adevărat.

Din momentul în care v-ați găsit, ați renunțat la egoism, la interese ascunse, la tot ce putea afecta universul vostru. Bărbatul de alături îți acceptă imperfecțiunile, micile detalii care fac toată diferența. Îți acceptă lumea multicoloră și durerea din suflet.

Tu faci la fel, descoperind povestea din spatele omului

Te atrage această poveste, știi că îți este atât de familiară. Simți că știi totul despre acest om, ca o amintire păstrată undeva în memorie. El simte la fel. Împreună deveniți mai curajoși, mai buni, mai pregătiți pentru o relație frumoasă.

Decideți fără mare greutate să depășiți împreună toate momentele dificile. Ați descoperit acel drum comun, pe care mergeți cu încredere. Aveți aceleași viziuni despre viață, aceleași priorități, aceleași preferințe. Ambii alegeți comunicarea, găsind inutile certurile.

Vorbiți despre orice, nu doar despre lucruri banale. Comunicarea vă aduce plăcere. Absorbiți cu poftă orice informație despre celălalt, orice cuvânt spus. Omul de lângă tine a ales adevărul ca formă de interacțiune și tu îl susții în totalitate.

Ați putea să tăceți ore în șir, fiind unul lângă celălalt, fără a vă crea acest lucru un disconfort. Este starea supremă pe care o poți trăi alături de cineva, când poți să împarți din iubire, fără a o declara la fiecare pas, când liniștea poate spune totul despre sentimentele voastre.

Păstrați iubirea în suflet, indiferent de orice. Această iubire vă poartă prin viață cu încredere. De când îl cunoști, a dispărut drama din viața ta. Au dispărut lacrimile, suferința, timpul petrecut în zadar. A rămas dorința enormă de a rămâne unul lângă celălalt.

Între voi este armonie și pace. Între voi există lucruri imposibil de explicat, dar atât de ușor de trăit. Sunteți unul pentru celălalt, pentru totdeauna.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com