Semne că el este omul tău și ai toate motivele să construiești o relație fericită

Atunci când te regăsești alături de un om drag, când îți îmbrățișează lumea și știi că totul are rost, lași în urmă experiențe urâte, oameni care te-au trădat și emoții superficiale. Vrei să construiești, vrei să oferi tot ce ai mai bun.

Te implici și iubești din toată inima, descoperi multe lucruri compatibile și crezi într-un viitor comun. Înțelegi că această relație este mai mult decât o aventură, mai mult decât un sentiment trecător. El îți confirmă că are aceleași intenții sincere.

Felul său de a fi, atitudinea și reacțiile în fața provocărilor, mesajele transmise și încrederea pe care o aduce între voi te asigură că ești lângă omul potrivit. Ai descoperit o persoană sinceră, un bărbat recunoscător pentru iubire și devotament.

El își asumă pe deplin rolul de partener, este matur emoțional și conștient de toate lucrurile care contează cu adevărat. El aduce liniște în sufletul tău, te provoacă să-ți deschizi sufletul și să stai de vorbă despre prezent și viitor.

Nu îți este frică să riști, să te apropii de inima lui, să ai încredere. Nu ești nevoită să lași în urmă propria lume de dragul acestui om. El nu te forțează să te schimbi, să uiți de tine, nu pune presiune inutilă și nu își permite să controleze totul.

Este un partener demn, omul care îți respectă alegerile și îți admiră felul de a fi. De fiecare dată empatizează cu emoțiile tale, se asigură că ești bine, caută soluții pentru probleme și nu fuge pe ușa din spate în momente complicate.

Știi că el este omul tău

Îi pasă atunci când te simți prost, îi pasă atunci când vrei să-i vorbești despre ceva important, îi pasă atunci când îți faci griji sau ai îndoieli. Vine cu reacții potrivite, vine cu răspunsuri care alungă frica și îndoielile, pentru totdeauna.

Trăiești o stare de liniște și împăcare, te regăsești în lumea și valorile lui, știi că sentimentul este reciproc. Nu mai trebuie să demonstrezi ceva, să accepți sacrificii inutile, să îmbrățișezi comportamente toxice doar pentru a păstra alături.

Ai suferit în trecut, ai cunoscut oameni profitori și lași, acum înțelegi cât de diferită este lumea construită de voi. Ai toate motivele să-l admiri și să fii recunoscătoare, să răspunzi cu afecțiune și gingășie, să te atașezi de sufletul său.

El te susține și te încurajează, te motivează să nu renunți la visurile tale, să crezi în lumea ta. El nu îți judecă alegerile, nu îți critică felul de a fi și nu caută să aibă mereu dreptate. Se mândrește cu tine, este mereu aproape.

Ești prioritatea lui, te imaginezi alături de acest om o viață, vrei să construiești și să trăiești cu recunoștință această clipă. Lași în urmă iluzii și măști, refuzi să te mai ascunzi după aparențe. Există atât de multe dovezi că totul are rost.

Îmbrățișează sufletul omului drag și răspunde cu încredere. Descoperă liniștea și dorul în inima ta, știind că bărbatul de alături este omul tău și ai toate motivele să construiești o relație fericită.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com