Semne că în viața bărbatului de lângă tine există o altă femeie

Ai vrea să nu se întâmple niciodată asta. Să știi că omul de alături este de încredere, fidel ție și relației, dispus să construiască și să fie prezent, nu cu gândurile în altă parte. Ai vrea să-ți spui că greșești, că este doar o invenție a ta.

Dar nu poți ignora anumite semne, care te provoacă să te întrebi ce se întâmplă, care îți dau de înțeles că ceva nu este în regulă. Firește, nu poți să faci o concluzie după un singur indiciu, după o anumită stare, dar ce se întâmplă atunci când semnele sunt constante?

1. A devenit foarte secretos. Ai fi spus că acesta este felul său de a fi, că este introvertit, mai timid. Dar știi cum era acum câteva luni. Vorbeați despre orice, îți comunica tot ce voiai să știi despre el. Acum abia de reușești să schimbi câteva cuvinte.

Dacă îl înrebi cum a fost la serviciu sau la ieșirea cu prietenii, îți răspunde scurt, fără interes. Mai mult decât atât, evită să dea mai multe detalii, de parcă ar ascunde ceva, sau i-ar fi teamă să nu-l suprinzi spunând o minciună.

2. Comportament dubios. Pe lângă faptul că nu-ți spune nimic, are și un comportament straniu. A devenit închis în sine, ezită să fie iubitor cu tine, să te îmbrățișeze. Vrei să crezi că este doar o etapă din viața lui, însă atitudinea lui se schimbă atunci când e alături de prieteni.

3. Îl surprinzi cum scrie mesaje. Nu ar fi nimic special, dacă nu s-ar speria, atunci când îl surprinzi că face acest lucru. De fiecare dată are intenția să se ascundă în baie, în dormitor, sau tot caută motive să iasă afară. Nu vrea să-ți ofere mai multe detalii.

4. Comportament defensiv

Îl știai o persoană sinceră și deschisă. Acum abia de reușești să ai o conversație cu el. Îți pasă, deci îl întrebi ce se întâmplă. În loc să ofere un răspuns, reacționează foarte defensiv. Preferă să te atace, să te acuze că tot insinuezi lucruri.

Sau se închide în el, ca un fel de protest la interogatoriul tău. Refuză să îți vorbească cu zilele, iar tu devii și mai îngrijorată. Sau poate acest comportament este salvarea lui, reușind să mai obțină astfel câteva zile de calm.

5. Descoperi în telefonul său poze cu alte femei. Nu ai obiceiul să umbli în telefonul său. Dare fie ai ajuns la o limită a răbdării, fie descoperi în mod întâmplător… vezi aceste poze și nu înțelegi cine este persoana. El îți explică răspicat că e vorba de o colegă.

6. Mult timp în online. Cu prima ocazie, se refugiază în mediul online. E mai tot timp cu telefonul în mână. De multe ori îl surprinzi că zâmbește, sau are o reacție plăcută la ceea ce vede în telefon. Nu vrei să dai impresia că ești paranoică, și totuși.

7. Vorbește despre ea. La un moment dar nu va rezista, sau singur nu-și va da seama ce spune, dar îți va vorbi despre ea. Va folosi cele mai frumoase cuvinte, lăudând acea persoană, mai mult decât o face de obicei. Apoi va încerca să-și retragă cuvintele.

Firește, aceste semne nu sunt suficiente pentru a face o concluzie. E nevoie de dovezi concrete, pentru a putea opri relația. Cea mai bună soluție este să stai de vorbă cu omul de lângă tine. Să ceri explicații concrete. Să afli adevărul.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com