Spune bărbatului iubit aceste cuvinte și se va îndrăgosti de tine și mai mult

Atunci când înțelegi că are rost, atunci când există acea conexiune emoțională, când partenerul îți demonstrează de fiecare dată că este demn de încrederea și iubirea ta, este firesc să-i îmbrățișezi sufletul, să-i vorbești despre afecțiune și viitor.

Cuvintele tale îl pot convinge să treacă dincolo de superficial, cuvintele tale îl pot motiva să renunțe la egoism, să vrea mai mult de la această relație, să te considere femeia vieții lui. Va ști că ești sinceră și îți pasă, va simți grija și atașamentul tău.

„Am încredere în tine”

Este modul în care renunți la orice interese ascunse și alegi să te conectezi emoțional, să recunoști gesturile demne ale partenerului, să ai încredere. Nu interpretezi nimic, nu forțezi lucrurile, nu cauți să profiți de sinceritatea lui.

Încrederea ta este o motivație puternică pentru omul iubit să se atașeze de sufletul tău, să demonstreze, să fie asumat. Îi dai de înțeles că ceea ce face este corect, elimini obstacole inutile și pretenții exagerate.

„Sunt alături de tine și te susțin”

Susținerea ta, convingerea că ești alături de el pentru că îți pasă și îi dorești binele sunt motivele pentru care va lupta și mai mult, va renunța la orice gând egoist, va răspunde cu încredere și grijă. El are nevoie de atașamentul tău și de sinceritatea ta.

Nu te detașezi atunci când se complică lucrurile, nu dai vina pe el atunci când ceva nu funcționează. Alegi să găsești soluții, să te implici la fel de mult, să înțelegi emoțiile partenerului.

„Îmi pasă, hai să construim împreună”

Nu este suficient să fii alături doar în momente fericite și să te detașezi atunci când lucrurile stau diferit. Vor conta gesturile tale atunci când va avea nevoie de tine, vor conta reacțiile tale atunci când te va ruga să îl asculți.

Alege să te detașezi de critici inutile și cuvinte urâte. Alege să vii alături cu empatie, cu iubire și recunoștință, să descoperi o lume a voastră, acolo unde echilibrul emoțional și comunicarea sinceră sunt mai importante decât orice.

„Mă faci foarte fericită”

Pentru omul iubitor starea ta de bine este o prioritate, la fel și liniștea din sufletul tău. Sunt cuvinte și gesturi care îi confirmă afecțiunea ta sinceră. Îi vorbești despre ceea ce simți pentru el, despre felul în care a reușit să aducă siguranță în lumea ta.

El va înțelege că este omul tău bun, acel bărbat alături de care vrei să construiești. El va fi și mai motivat să se implice, să aibă grijă de sufletul tău. El va căuta să te cunoască cu adevărat, să descopere lumea ta.

„Ești omul meu drag, îți sunt recunoscătoare”

Va aprecia mult deschiderea ta, felul în care vrei să-i îmbrățișezi sufletul, să lași în urmă regrete și interpretări. Va admira felul în care alegi să iubești din toată inima, să aduci lumină și afecțiune în lumea lui, să-i spui cât de important este pentru tine.

Se va îndrăgosti de tine și mai mult, se va convinge că are suficiente motive să iubească, să aibă încredere, să îți demonstreze că vrea enorm să fiți împreună o viață.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com