10 modalități să devii o persoană mai atrăgătoare, fără mult efort

Există câteva trucuri mici, care te pot ajuta să adaugi farmec și admirație și să devii mai atrăgătoare în ochii altora și, în primul rând, pentru tine:

1. Pune un zâmbet pe buze

Nimic nu face un om mai atractiv decât zâmbetul său. De ce cădem mereu în plasa unui zâmbet sincer și carismatic? Pentru cei ce îl primesc este o dovadă de acceptare. Ne simțim încurajați să fim în compania cuiva care ne zâmbește.

2. Îndreaptă-ți postura

Spatele drept, fruntea sus. S-ar putea să te simți mai pregătită pentru a înfrunta o nouă provocare. În plus, o postură corectă reliefează eleganța, feminitatea și senzualitatea formelor unei femei. Studiile mai arată că și gesticulația activă ne fac să părem mai deschiși si mai carismatici.

3. Fii deschisă și binevoitoare

Este, în general, o calitate de aur a oamenilor. Fii bun, dacă nu ai vreun motiv să fii rău. Fii un ascultător activ și acceptă oamenii din jurul tău fără să-i judeci. Vei fi apreciată pentru aceste calități, mai ales într-o epocă în care ura și ofensele sunt gratuite.

4. Poartă tocuri

Tocurile ne impun o anumită manieră de mers, o postură și o conduită estetică. De aceea mai importantă decât partea vizuală este plusul de încredere în sine pe care această recuzită a femeii atrăgătoare o aduce.

5. Fii naturală

Cu toții jucăm un rol atunci când vrem să fim plăcuți. Dar este important ca partitura acestui rol să ne aparțină. Ceea ce nu ne reprezintă ca limbaj, ca aspect, ca și comportament, va fi sesizat și taxat.

E normal să vrem să creștem, să părem mai bune și mai atrăgătoare, să explorăm și să diversificăm. Atât timp cât suntem autentice atât în intenție cât și în asumarea consecințelor.

6. Încearcă un parfum feminin și proaspăt

Nu uita, cel mai primitiv simț uman este mirosul. Chiar dacă nu conștientizăm, mirosul este esențial în alegerea oamenilor cu care să petrecem timpul.

Pe lângă mirosul nostru natural, care e unic, dar care se poate modifica și el prin anumite circumstanțe, avem posibilitatea să ne alegem astăzi parfumurile care să ni se potriveasă.

Pe lângă preferințele personale, nu uita că tu ești cea care poartă parfumul și nu invers. Alege ceea ce se potrivește personalității tale în detrimentul alegerilor populare.

7. Coafează-ți părul

Un păr proaspăt spălat, sănătos, frumos și natural volumizat este suficient pentru a-ți da acea sclipire încrezătoare. Joacă-te cu felurile în care îl porți, accesorizează-l cu grijă.

Studiază-ți tipul și structura feței și asigură-te că felul în care îți porți părul (lungime, textură, coafură, coloristică, etc.) scoate în evidență cele mai frumoase trăsături pe care le posezi.

8. Puțin machiaj – dar, de efect

Când te simți bine în pielea ta, nu e necesar să îți încarci inutil tenul. Un rimel bun, un fard de obraz, un ruj sau gloss natural pot fi formula ta potrivită. Uneori extra-machiajul te poate face să pari inabordabilă.

Cei din jur vor înțelege că te-ai străduit excesiv să faci o impresie bună și acest lucru nu va favoriza neapărat apropierile firești și naturale. Un adevărat machiaj sofisticat va tinde mereu să pară natural, de parcă așa te-ai fi trezit de dimineață…

9. Poartă hainele care te fac să te simți specială

Gusturile nu se discută. De aceea, poartă ceea ce te face să te simți specială, indiferent de tentințe. Dacă te vei simți superbă, asta vei transmite și celor din jur.

10. Fii jucăușă

Glumește, dansează, cochetează, eliberează-ți energia frumoasă și feminină. Pentru sexul opus va fi o reprezentație de splendoare. Bărbații iubesc să ne vadă în ipostaze diferite de ceea ce îi reprezintă, le găsesc interesante și misterioase.

Gânduri bune!

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com