Bărbatul care te iubește cu adevărat alege să facă aceste lucruri pentru tine și pentru relație

El te iubește atât de mult, nu e vorba despre o emoție superficială și întâmplătoare, despre intenții ascunse, despre gânduri egoiste. Este felul în care bărbatul îmbrățișează lumea ta, vrea să aibă grijă, vrea să ofere tot ce are mai bun.

Îi pasă, de fiecare dată. Îi pasă și își face griji atunci când treci prin momente mai complicate, când ai nevoie de ajutorul lui, când îl provoci să vină cu răspunsuri potrivite. Nu fuge pe ușa din spate în momente complicate, nu refuză implicarea.

Vine aproape și îți demonstrează că vrea să construiască o lume a voastră, nu lasă egoismul și indiferența să înlocuiască afecțiunea și recunoștința. S-a detașat de orice pretenții inutile, de critici negative, de cuvinte urâte.

Știe cât de mult poate distruge relația acea atitudine manipulatoare, acele interpretări zilnice, acele certuri insuportabile. Știe cât de frumoasă este lumea trăită în doi, atunci când empatia și discuțiile sincere alungă orice îndoială.

El stă de vorbă cu tine, nu doar atunci când îi ceri asta. Îți vorbește cu încredere despre experiențe comune și planuri de viitor, despre propriile visuri și dorințe, te ascultă și îți înțelege emoția, nu se rezumă la reacții superficiale.

Este mereu sincer, nu ascunde lucruri importante și nu denaturează realitatea. Alege să explice și să ofere argumente, să vină cu soluții și răspunsuri, fără a încerca să te schimbe, să impună propriile comportamente.

Acceptă mereu compromisul

Nu vrea să aibă mereu dreptate, să forțeze lucrurile. Este capabil să cedeze în momente dificile, este gata să renunțe la orgoliu de dragul vostru, știe că ai aceleași intenții bune, știe cât de mult îți pasă și vrei să construiești.

El te admiră atât de mult, se mândrește cu acțiunile tale și este atât de fericit atunci când îți realizezi visurile. Emoția lui este sinceră, se conectează emoțional nu pentru a obține anumite avantaje, dar pentru că simte din tot sufletul că are rost.

Vrea să fie acel bărbat demn, asumat și responsabil. Iată de ce refuză să se joace cu emoțiile tale, să găsească scuze ieftine în momente complicate, să fugă pe ușa din spate atunci când ai nevoie de el aproape, să te judece și să te critice.

Este atent la ceea ce spune și face în fiecare zi, este alături și te susține, empatizează cu stările tale și face tot posibilul să alunge grijile din inima ta. Respectă felul tău de a fi, îți respectă alegerile și visurile, are un suflet bun.

Ești o prioritate pentru el, înțelegi acest lucru atunci când lasă în urmă orice pretenții egoiste, când experiențele trăite împreună contează mai mult decât alte activități, când grija și dorul față de tine se manifestă în mod constant.

Te iubește cu adevărat, este omul tău de încredere, știi că indiferent de orice el te va înțelege și te va ajuta, va avea grijă și va empatiza cu tine, îți va asculta povestea și se va regăsi în lumea ta. Îți demonstrează în fiecare zi că totul are rost.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com