Cum este bărbatul, alături de care ți-e atât de simplu și ușor să construiești o relație

Sunt oameni alături de care îți este atât de ușor să faci ceva, orice: să creezi, să călătorești, să vorbești, să iubești. Ei îți vor defini o atitudine și, cel mai probabil, vor fi piatra de temelie la cei mai frumoși ani din viața ta. Ei îți vor spune despre sinceritate și tu îi vei crede.

Sunt și bărbați de genul, creatori prin definiție, purtători de dragoste și înnebuniți după frumos. Bărbați care vin în viața ta și îți răstoarnă toate principiile și regulile bine setate. Ei te vor convinge că viața este prea frumoasă pentru a trăi doar după reguli.

Alături de ei va fi atât de simplu, atât de ușor să depășești obstacole, să vezi lumea cu alți ochi, să inspiri bucuria fiecărei clipe. Până și certurile vor fi altfel, cu lecțiile și stările de bine de după. Vei ține de mână omul și vei avea senzația că păstrezi aproape un întreg univers.

Fără a idolatriza și fără a trăi o dependență, pur și simplu îți va fi bine să-i vorbești, să-l privești, să-i asculți poveștile sau pur și simplu să stai alături de el, împăcată cu tine și cu tot ce se întâmplă între voi. El va fi bărbatul simplu și bun, cald și cuminte, al tău.

Ai senzația că îl cunoști de foarte mult timp, el îți vorbește despre aceleași emoții. Valorile voastre sunt similare, dorințele voastre sunt la fel. Vreți mai mult de la această viață, vreți să cunoașteți și să umpleți amintirile cu mnomente care rămân pentru totdeauna.

El știe care este rolul său în această relație, știe că atitudinea și demnitatea sunt atât de importante într-o relație. Știe să-ți ofere încredere și siguranță, să fie aproape, dar și să te lase liberă. Trăiești frumos alături de acest om, fără a ignora realitățile vieții.

Pur și simplu realitatea e că totul pare diferit

Fără să vrei, îți aduci aminte de relațiile din trecut și înțelegi că nimic nu era la fel. Nu exista această chimie, această plăcere de a sta de vorbă cu el, această stare de liniște și încredere. îi spui și lui despre asta, el îți zâmbește și te îmbrățișează strâns. îți confirmi concluzia făcută.

El știe să tempereze nebunia din sufletul tău, haosul din viața ta, furtuna din inima ta. El de fiecare dată aduce pace, o pace amestecată cu blândețe, cu empatie și recunoștință. Este un bărbat protector, atent la detalii și demn de toată admirația ta.

Nu vor dispărea grijile, situațiile mai neplăcute, momentele mai tensionate. Doar că, având la bază iubirea și respectul reciproc, de fiecare dată va exista și o soluție. Comunicarea este cheia pentru toate neclaritățile, pentru toate întrebările.

Vorbiți despre orice, de la nimicuri la subiecte serioase și sensibile. Vorbind, vă cunoașteți, vă redescoperiți și vă apropiați. Creați o punte de legătură între emoții și așteptări, între vis și realitate. Știți că de fiecare dată cuvântul tău sau al lui va liniști lucrurile.

Sunt așa oameni, pentru care ai un sentiment diferit, aproape sacru, pământesc și în același timp suprem. Sunt așa oameni, care îți aduc zâmbetul pe buze și liniștea în suflet. Dintre ei toți, unul va reuși să creeze alături de tine o lume a voastră.

O lume a respectului și a recunoștinței. O lume fericită, a voastră, întotdeauna a voastră.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com