Unui bărbat îi va fi dor de femeia care l-a provocat să trăiască aceste lucruri

Sunt experiențe care nu pot fi uitate, sunt oameni care vin să aducă lumină și recunoștință în sufletul altor oameni. Atunci contează acele cuvinte sincere, acea stare de împlinire, acea convingere că totul are rost.

Ea a ales să-i îmbrățișeze lumea, să renunțe la orice comportament egoist, l-a provocat să aibă încredere și să-și dorească mai mult decât o aventură. A reușit prin felul ei de a fi să cucerească, să apropie, să trezească admirație și afecțiune.

L-a motivat să vadă lucrurile altfel, să înțeleagă cât de puternică și frumoasă poate fi iubirea. I-a vorbit despre propria lume, a vrut din toată inima să-i înțeleagă povestea, să-l asculte așa cum nu a mai făcut-o nimeni. El s-a regăsit în această lume.

Îi va fi dor de acele discuții pline de sens, de libertatea pe care o trăia alături de ea. Nu a încercat să-l schimbe, să-i impună anumite comportamente, să-l forțeze să cedeze în orice situație. Era gata să construiască o lume a lor.

L-a provocat să fie un bărbat mai bun, mai responsabil, mai conștient de valoarea unei relații. L-a provocat să trăiască acel moment, acea clipă de fericire, să lase în urmă orgoliul și aparențele și să fie conectat emoțional.

L-a convins să iubească din toată inima, să-și dorească cu adevărat o relație și o viață în doi, să creadă în povestea lor. A găsit motive de recunoștință, a fost gata să lase departe interpretările și regretele, a căutat liniștea în sufletul lui.

S-a îndrăgostit cu adevărat de lumea și de felul ei de a fi

A trăit dorul și atașamentul emoțional, a trăit fericirea și bucuria de a se regăsi alături de un om drag, a trăit fiecare îmbrățișare și cuvânt spus. I-a arătat ce înseamnă devotamentul lipsit de interese, grija lipsită de aparențe.

L-a provocat să aibă încredere, poate pentru prima dată în viață. Nu e vorba despre o emoție superficială, de moment. Sunt toate dovezile de iubire, toate momentele de sinceritate, toată susținerea și admirația.

A ales atunci să construiască, să nu mai aibă îndoieli și regrete, să accepte această poveste, să se detașeze de orice iluzie. A ales să fie responsabil și înțelegător, să găsească împreună soluții și tot împreună să depășească orice obstacol.

Ea l-a provocat să aibă curaj, să nu renunțe atât de ușor, să lupte pentru ce contează cu adevărat în viața. I-a oferit toate motivele să vrea mai mult decât o aventură, să accepte compromisul și echilibrul, să stea de vorbă.

Alături de ea a fost un bărbat fericit, detașat de orice comportament superficial, gata să demonstreze și să se bucure de viață, gata să se elibereze de orice limite nesănătoase. A înțeles cât de multă recunoștință este în inima ei, cât de sincere îi erau intențiile.

Fiind departe, îi va fi dor de lumea lor și va găsi toate motivele să păstreze iubirea. Fiind aproape, va avea grijă de sufletul ei și va răspunde cu încredere și afecțiune, cu sinceritate și empatie.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com