Cum provoci un bărbat să înțeleagă că ești iubirea vieții lui și să te vrea aproape

Când vei găsi acel om drag alături de care vrei să construiești, când îți vei spune că totul are rost, când toată încrederea ta va fi susținută și apreciată, când vei îmbrățișa un suflet și vei găsi recunoștința alături de el, vei ști că merită toată iubirea ta.

El va răspunde cu afecțiune și dor, se va conecta emoțional și va descoperi alături de tine pasiunea și devotamentul. Va înțelege cât de specială ești, cât de frumos este Universul tău, cât de puternice sunt sentimentele tale, cât de feriți sunteți împreună.

E nevoie de mai mult decât o emoție de moment, pentru a trece dincolo de aventură și a căuta liniștea lângă cineva. Atunci nu contează aparențele, cuvintele cuceritoare, demonstrațiile ieftine. Contează tot ce vine din suflet, contează detașarea de iluzie.

Nici nu trebuie să te prefaci sau să interpretezi realitatea, pentru a apropia de tine un bărbat bun. Felul tău de a fi, atașamentul sincer, intențiile bune, bunătatea interioară, grija cu care vei descoperi o lume vor convinge mai mult decât orice.

El apreciază acele discuții firești, despre lucruri importante. El admiră comportamentul tău, se îndrăgostește de acele mici detalii care te reprezintă, acceptă schimbarea și vrea atât de mult să aibă grijă de tine. El te consideră femeia vieții lui.

Toate experiențele trăite, starea de bine simțită alături de tine, liniștea din sufletul său atunci când ești aproape, dovezile de încredere și momentele de susținere necondiționată îl provoacă să îți îmbrățișeze povestea pentru totdeauna.

El vrea să fie parte din această poveste

Nu există interese ascunse în comportamentul său, este o reacție firească la emoțiile sincere care se adună în inima lui, este acea dorință puternică de a construi alături de tine, de a oferi siguranță și de a fi acel bărbat demn și corect.

Tu vrei să-l cunoști cu adevărat și el este recunoscător pentru asta. Tu ești gata să iubești din toată inima și el își asumă pe deplin acest sentiment. Tu te detașezi de orice gând egoist și el caută motive de afecțiune, de gingășie.

Știe că bunătatea și grija ta nu sunt superficiale, se convinge că îți dorești la fel de mult să fiți bine, este cucerit de naturalețea și finețea gesturilor tale, este atras de curajul cu care mergi prin viață și vrea să trăiască alături de tine nebunia vieții.

Te vrea aproape, pentru toate momentele de sinceritate și conexiune emoțională. Te vrea lângă inima lui și își dă seama că nu a mai simțit la fel până acum. Tu îl provoci să vadă atât de diferit viața, iubirea, atașamentul, încrederea.

Rămâi alături când sunt și momente mai complicate, nu forțezi lucrurile și nici nu ai intenția să-l schimbi, să pui presiune, să judeci omul. Rămâi pentru că îți pasă, pentru că acest om a devenit cea mai importantă parte din povestea ta.

El îți răspunde cu grijă și îți admiră demnitatea, maturitatea emoțională, optimismul și sentimentele puternice. El te iubește și te vrea aproape, pentru toată viața. El ști că orice efort are rost, de dragul tău, de dragul vostru.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com