Semne că tu și omul de lângă tine aveți o conexiune spirituală unică

Nu există conexiuni întâmplătoare, întâlniri lipsite de sens. Oamenii vor atât de mult să-și găsească liniștea alături de alți oameni. Mulți caută cu disperare acea poveste unică, ce poate fi trăită doar o dată în viață. Alții trec pe lângă destin cu ochii închiși.

Doar atunci când întâlnești acea persoană, când lumile voastre se intersectează într-un fel unic, știi că acolo e locul tău. Nu vrei decât să te oprești și să trăiești momentul, ziua, anul, viața. Îți dai seama câtă lumină și bucurie îți aduce prezența lui.

Între voi există mai mult decât pasiune, mai mult decât dorință. Este primul semn al unei forme de comunicare superioare, susținută de doi oameni care abia de își află numele, dar simt că se cunosc de o viață. Vă spuneți atât de multe, vorbind din priviri și înțelegând totul.

Deveniți împreună mai empatici. Vă cunoașteți sufletul, vă acceptați trecutul, găsind acea punte de legătură. Reușești să-l înțelegi, să te apropii de inima lui, fără să o rănești. Nu ai îndrăzni niciodată să-i provoci durere, să-l umilești, să-i subapreciezi potențialul.

Știi bine că nici el nu ar îndrăzni. Ai toată încrederea în acest om, fără a devia spre extrema dependenței. Nu e vorba despre asta. Mintea și inima ta sunt pe același drum al iubirii. Vrei doar să împarți și să primești iubire, să mergi la brațul lui, într-o seară de noiembrie și să fii fericită.

Evoluați împreună. Fiecare zi este o nouă provocare, dar și un nou început. O cale spre acea parte din voi, uitată și necunsocută, dar atât de luminoasă. Deveniți mai buni, mai puternici, mai sinceri. Eliminați toate elementele în plus.

Sunteți față în față cu universul iubirii

Îmbrățișați această nouă dimensiune, înlocuind negativismul de altădată cu recunoșțința de acum. Știți prea bine că acest timp petrecut împreună v-a făcut să vedeți altfel oamenii din jur. Totul are un sens, toate interacțiunile, provocările și durerile au un sens.

Dacă sunteți suficient de conectați la o poveste comună, ceilalți oameni vor înțelege, iar durerile vor trece. Vă țineți de mână, țineți în palme un bob de speranță, care până mâine va fi un munte de încredere și până la sfârșitul săptămânii – un imens unviers al vostru.

Nu vă gândiți la o eventuală despărțire. Nu acesta este scopul întâlnirii voastre. Vă dedicați prezentului, convinși că ziua de mâine este continuarea efortului de azi. Azi este cea mai importantă zi. Azi îmbrățișezi omul, azi îi spui cât de important este.

Această conexiune spirituală este superioară atracției de moment. Este sursa tuturor iubirilor de-o viață. Fără să te retragi din această lume grăbită, fără să accepți o extremă a existenței, pur și simplu mergi înainte, respirând același aer al dorului.

Vreți să cuceriți lumea, doar pentru a demonstra acestei lumi că iubirea adevărată există. Că sufletele pereche nu e o imaginație a unui nebun. Că poți fi alături de un om, fără a avea interese ascunse. Vreți să fiți unul pentru celălalt.

Atât de multe dorințe și gânduri, atât de puțin timp pentru a le trăi. Atunci, de ce să nu faci asta acum, alături de omul pe care îl iubești?

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com