Semne că un bărbat te iubește sincer și te vrea alături pentru toată viața

Este diferit comportamentul bărbatului care iubește sincer și căruia îi pasă cu adevărat. Atunci nu mai contează dorințele egoiste, interesele de moment, aventura. El renunță la gesturi superficiale și la promisiuni false, vine alături să construiască.

Știe cât de importantă ești pentru el, știe cât de frumoasă este relația voastră, știe ce vrea de la un viitor comun. Alege să reacționeze demn în fața provocărilor, să aducă siguranță și încredere între voi, vrea să aibă grijă și să susțină.

Este felul în care răspunde la felul tău de a fi, la convingerea că totul are rost. Se conectează emoțional, își asumă pe deplin rolul de partener, nu fuge pe ușa din spate când se complică lucrurile și nu caută să dea vina, să vină cu pretenții inutile.

Mereu aproape de tine, mereu gata să vină cu soluții și răspunsuri potrivite. I se pare firesc să renunțe la egoism, să accepte compromisul și comunicarea sinceră, să se detașeze de minciună și măști false. Vrea să trăiască libertatea și liniștea lângă tine.

Își asumă deciziile și cuvintele, gesturile și atitudinea, acest prezent și ziua de mâine. Vrea să fii bine, vrea să fiți bine, se asigură că nu există motive de îndoială și frică între voi. Știe cât de ușor poate distruge încrederea, prin acțiuni toxice.

Știe cât de simplu te poate îndepărta de el, prin indiferență și manipulare. Refuză categoric să aducă durerea în sufletul tău, să te provoace să renunți la propria lume de dragul lui. Îți respectă felul de a fi, alegerile și visurile.

Te iubește sincer, din toată inima

Nu se preface când îți vorbește despre sentimentele lui profunde, când își deschide sufletul în fața ta, când își permite să fie sensibil. Alege să aibă încredere în tine, să se detașeze de orice comportament superficial, să aibă grijă.

Te susține în toate, este mereu aproape și gata să-ți ofere sprijinul său, gata să te încurajeze să nu renunți atât de ușor. Nu caută să te impresioneze, să te cucerească imediat, să te surprindă într-un fel anume. Vrea să-l cunoști cu adevărat.

Este sigur de alegerea făcută, sigur că a găsit femeia alături de care vrea să trăiască o viață. Această certitudine îl însoțește oricând, îl motivează să lupte și să demonstreze, să caute soluții și să construiască, să fie bine.

Îi pasă mult. Îi pasă când te simți prost sau când ai nevoie de el, îi pasă de acest prezent și de viitorul vostru, îi pasă de toate lucrurile importante care mențin o relație sănătoasă. Este gata să se implice, să acționeze.

Nu mai lasă loc pentru aventură, pentru emoții străine, pentru îndoieli. Ți-a îmbrățișat lumea și a decis să fie acel bărbat demn și iubitor, a ales să ofere o perspectivă, să fie sincer de fiecare dată, să te asculte cu adevărat.

Există povestea voastră, există atât de multe motive să-i răspunzi cu afecțiune și dor, să lași loc pentru încredere și recunoștință.

© Sufletisme.ro