Gesturi ale unei femei, care îl provoacă pe un bărbat să fie înnebunit după ea

El nu caută o aventură banală, nu vrea să cucerească în mod superficial. Se îndrăgostește de un fel de a fi autentic și demn, de acea energie molipsitoare, de lumea ei magică și descoperă un întreg Univers, atât de apropiat de sufletul său.

În comportamentul ei nu există intenții ascunse, interese și planuri egoiste. Vine alături cu bunătate și sinceritate, vine să cunoască omul și să-i înțeleagă povestea, vine să construiască alături de el, să trăiască experiențe frumoase.

Refuză să mintă și să se prefacă și în acest fel lasă loc pentru o conexiune emoțională, pentru o comunicare deschisă, pentru îmbrățișarea unei lumi întregi. El știe că poate avea încredere, poate vorbi despre lucruri importante, poate fi înțeles.

Ea aduce o energie pozitivă, o intensitate a emoțiilor care nu poate fi înlocuită cu nimic, o trăire a experiențelor, o admirație față de lucruri bune, o recunoștință profundă. Atunci el are atât de multe motive să aibă grijă, să îi pese.

Este cucerit de felul în care îi vorbește, de toate momentele sincere, de curajul cu care merge prin viață. Este conștient de valoarea acestei femei, o vrea aproape și vrea să fie acel bărbat demn, de încredere, gata să aducă siguranță și liniște între ei.

Ea îl inspiră și îl motivează să fie un om mai bun și mai asumat, mai corect și mai afectuos. Atunci nu contează doar propria lui stare de bine, doar visurile și interesele lui. Contează fericirea din ochii ei, bucuria de a trăi în doi prezentul, recunoștința ei.

Este pasiunea și nebunia ei

Acea frumusețe a sufletului, acea convingere că nimic nu este întâmplător, acea privire profundă, acea compatibilitate a sufletelor, acele momente de liniște, acei pași făcuți unul lângă celălalt, acele seri în care nimic nu contează mai mult decât prezența ei.

Îi demonstrează prin atitudine și valori că-i pasă atât de mult, este gata să-l susțină în momente complicate, gata să-i înțeleagă lumea și povestea, gata să-l încurajeze atunci când toți ceilalți au renunțat. Este gata să construiască și să iubească.

Sunt gesturile care fac diferența, venite din inimă. Un cuvânt sincer, o strângere de mână, un răspuns potrivit, o dorință ascunsă, o propunere curajoasă, o provocare comună. Atunci există loc pentru afecțiune și dor, pentru un atașament sănătos.

Ea îl convinge că nu se preface, nu poartă măști, nu caută să-l surprindă într-un mod fals. Alege comunicarea sinceră în locul cuvintelor care doar sună frumos, alege să găsească soluții împreună în loc să vină cu pretenții și jigniri.

Acceptă omul așa cum este el, nu vrea să-l controleze sau să-i impună anumite comportamente, nu se joacă cu emoțiile lui, nu pretinde că are mereu dreptate. Alege echilibrul emoțional și binele comun, alege recunoștința și pasiunea.

El se îndrăgosește de lumea ei, de sufletul ei bun, de toate lucrurile care contează. Este convins că alături de ea vrea să rămână, de dragul ei acceptă schimbarea, în această relație vrea să aducă siguranță și încredere.

© Sufletisme.ro