Semne că el doar se preface că vrea o relație serioasă și un viitor comun

Va veni în viața ta spunându-ți atât de multe cuvinte frumoase, făcându-ți atât de multe promisiuni, garantând că este un om de încredere. Vei înțelege în timp că realitatea este alta: e vorba doar despre un joc manipulator, caută doar să profite de tine.

Îi va fi ușor să se prefacă, să mintă și să ascundă adevărul, având interese ascunse, fiind egoist de fiecare dată, refuzând să se complice cu relații serioase. În spatele fiecărui gest cuceritor există un comportament toxic, orgoliu și dorința de control.

Nu vrea să se apropie cu adevărat de tine, să-și deschidă sufletul, să se conecteze emoțional, să demonstreze că este acel bărbat demn. Știe că în scurt timp se va plictisi și se va despărți de tine, deci nu are rost să fie prezent, asumat.

Te poate minți cu ușurință pentru a ascunde lucruri importante, pentru a denatura realitatea, pentru a te atrage imediat. Se poate preface atunci când îl provoci să vină cu o reacție, să ofere răspunsuri potrivite. Nu are timp, nu știe, nu înțelege, nu poate.

Are un comportament defensiv atunci când apar momente mai complicate. Poate să dispară din viața ta, apoi revine inventând tot felul de scuze. Poate să fugă pe ușa din spate când există prea multă presiune sau când îi dezvălui adevăratele intenții.

Nu și-a dorit niciodată o relație serioasă, nu a stat niciodată de vorbă cu tine, gata să te asculte cu adevărat, să înțeleagă ce se ascunde dincolo de aparențe, să descopere sufletul tău, fără a avea intenții egoiste.

El nu vrea o relație serioasă

Nu te-a susținut niciodată, nici atunci când îi cereai să vină aproape, nici atunci când sufereai. Nu are motive să îți înțeleagă emoțiile, se gândește de fiecare dată la propriile dorințe, ignorându-ți mesajele, așteptările, limitele.

Promisiunile sale rămân false și inutile. Are un comportament iresponsabil, afirmațiile sale se schimbă la fiecare pas. Nu simți că poți avea încredere în acest om, poți să-i vorbești sincer despre lucruri importante, poți să te imaginezi alături de el o viață.

Este drăguț și grijuliu doar atunci când are chef, sau când are un interes. În rest își permite să-ți vorbească urât, să pună presiune pe tine, să îți reproșeze o sumedenie de lucruri, doar să aibă el dreptate, să obțină anumite avantaje.

Se implică puțin sau deloc în relația voastră. Pentru el nici nu există o relație, este doar un mod de a petrece timp alătuir de tine. În același timp, vine cu așteptări exagerate, devine o victimă atunci când îi ceri implicare, te acuză pentru toate eșecurile.

Se preface că vrea o relație serioasă, îți spune exact ceea ce vrei să auzi, te cucerește cu un zâmbet, dar comportamentul său este toxic. Dincolo de cuvinte există multe emoții superficiale, multe interpretări, multe iluzii.

Este jocul său perfect, în care tu ești doar o rezervă, îl asculți în totalitate, ești dependentă de el, trăiești obsesia și crezi că nu poți merge mai departe fără el. Imediat cum vei stabili anumite limite și vei vorbi despre respect, va pleca.

Un partener asumat nu își permite să vină și să plece, să se prefacă și să mintă, să trădeze și să fugă de responsabilități. Nu lăsa pe nimeni să profite de sinceritatea ta, ai demnitate și cere asumare și iubire, cere încredere și maturitate emoțională.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com