7 lucruri pe care bărbatul iubit le vrea de la tine, dar nu-ți spune despre asta

Femeile pot cuceri, pot idolatriza și pot distruge un bărbat. Atunci când sentimentele sunt reciproce, extremele nu mai sunt atât de evidente. Apare în schimb dorința de a fi cu acest om, intesitatea emoțiilor e alta, felul de a înțelege și a accepta se schimbă.

Un bărbat nu va vorbi de prea multe ori despre intențiile sale. Dacă va simți, va acționa. Dacă îi va păsa, va demonstra. Același lucru este specific și dorințelor sale. Nu vei auzi prea des să-ți spună că vrea ceva, că ar avea anumite preferințe. Și totuși…

1. Afecțiune. Este motivul ascuns pentru care se apropie de sufletul unei femei. Un bărbat iubește să fie mângâiat, să fie alintat într-un fel anume, să fie slab alături de femeia lui. Luptele le duce în exterior, acolo cucerește lumea, acolo devine numărul unu.

Alături de tine, vrea să fie sincer, natural, firesc. Să-și permită să vorbească despre lucruri sensibile, să fie moale fără a-l critica. Gingășia ta, bogăția ta spirituală, empatia, curajul de a te apropia de un om, îl face să-și exteriorizeze anumite laturi sensibile.

2. Inițiativă. Da, el este bărbat și are grijă de tine. Da, el îți asigură acea stabilitate în relație. Dar este frumos și interesant atunci când îl surprinzi cu anumite intenții. Când organizezi tu o seară romantică, sau pur și simplu o ieșire în doi. Când te implici.

Acțiunile tale transmit un mesaj puternic: îți pasă de ceea ce se întâmplă, îți pasă și de emoțiile sale. Pe de altă parte, îi susții inițiativele, vii cu partea ta de nebunie și energie. Ești acolo, gata să intervii de fiecare dată, pregătită pentru provocări.

3. Admirație

Orice bărbat va căuta acea admirație în ochii femeii iubite. Acest lucru îl motivează, îi aprobă statutul de cuceritor, îl formează ca bărbat, dau sens acțiunilor sale. A-l admira înseamnă a fi de acord cu felul său de a fi, cu realizările și scopurile sale.

4. Respect. Înseamnă că îi apreciezi lumea și caracterul, ai o poziție corectă în raport cu el. Respectul este temelia oricăror alte emoții care urmează, este îndemnul bărbatului de a veni cu încredere și a rezolva totul. Este confirmarea faptului că face totul bine.

5. Nebunie. Energia ta feminină îl provoacă, trezește acea parte din el care poate idolatriza o femeie. Nebunie înseamnă provocare, înseamnă arta de a simți timpul, spațiul. Atunci când în doi descoperi și construiești amintiri, care vor rămâne pentru totdeauna.

6. Conexiune emoțională. Poate însemna multe lucruri: atingeri, săruturi, cuvinte spuse la timp, discuții atât de firești, schimbul de energie dintre voi. Dacă există această conexiune, există și un partener dispus să cedeze, să asculte, să investească.

7. Spațiu. E nevoie de o anumită distanță, pentru apropiere. Sufocarea emoțională, dependența, atașamentul bolnăvicios nu vor păstra alături un om. A respecta libertatea lui, pasiunile sale, prientenii și activitățile care îl încarcă cu energie este un gest important.

Firește că totul este reciproc. Dar să aștepți de la celălalt să facă de fiecare dată totul este incorect. Pentru asta sunteți împreună, pentru asta vă cunoașteți și vă amestecați visurile, dorințele, emoțiile.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com