Un bărbat demn îți va demonstra că merită iubirea ta sinceră în aceste feluri

Îți poate face multe promisiuni, îți poate spune suficiente cuvinte false, te poate cuceri în mod superficial, însă dicolo de orice aparențe și interpretări va conta realitatea, acele gesturi și acele acțiuni din fiecare zi, capabile să convingă că are rost.

Atitudinea lui demnă este răspunsul potrivit în fața provocărilor, grija față de tine este dovada sentimentelor sincere, asumarea rolului de partener este motivul pentru care vrei să răspunzi cu încredere și afecțiune, vrei să construiești alături de el.

Un bărbat demn nu fuge pe ușa din spate în momente complicate. Dacă îi pasă cu adevărat, el îmbrățișează lumea ta și alege să se conecteze emoțional, să-și deschidă sufletul, să răspundă la întrebări importante, să fie sincer.

Ești pentru el o prioritate, ești parte din viața lui, ești femeia de dragul căreia acceptă schimbarea, compromisul, comunicarea lipsită de măști. Îți spune totul despre trecutul său, te include în planurile sale de viitor.

Refuză să vină cu pretenții exagerate, cu acuzații inutile, cu convingerea că are mereu dreptate. În comportamentul său nu există manipulare, frustrări personale, decizii egoiste, lucruri care ar putea distruge atât de ușor armonia din relație.

Știe cât de important este să se implice mereu, să aducă siguranța în relație. În loc să îți reproșeze tot felul de lucruri, în loc să controleze fiecare pas alege să-ți respecte libertatea și felul de a fi, să fie corect și demn.

Este omul tău de încredere

Nu vine și pleacă atunci când are chef, nu lasă loc pentru alte aventuri, nu inventează tot felul de scenarii avantajoase lui. În situații dificile reacționează, vine cu soluții, caută să îndepărteze nesiguranța și neliniștea din inima ta.

Știi că în orice moment poți să-i ceri ajutorul, știi că te susține necondiționat. Te încurajează să nu renunți atât de ușor, să-ți urmezi visurile, te motivează să accepți provocarea și să continui să te descoperi.

Răspunde la iubire cu afecțiune și devotament, se detașează de tot ce este toxic și nepotrivit pentru o relație sănătoasă. Prin acțiunile sale te provoacă să admiri și să ai încredere, să fii recunoscătoare pentru această poveste de iubire.

El este gata să comunice despre orice, gata să vină cu explicații și răspunsuri, gata să stea de vorbă cu tine. Îți vorbește despre planuri și experiențe comune, despre sinceritate și implicare, despre voi.

Nu îți spune niciodată cuvinte urâte, nu te acuză și nu te jignește. Refuză să fie arogant sau posesiv, să vrea să controleze lumea ta, să impună emoții și comportamente. Își asumă propriile decizii, este responsabil și corect.

Îți demonstrează că este demn de iubirea ta, pentru el această relație este mai mult decât o aventură. Ești femeia inimii lui, ești persoana de dragul căreia vrea să construiască, să fie aproape, să iubească.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com