Spune-i unui bărbat aceste cuvinte, pentru a-i cuceri sufletul

Nu este deloc complicat să apropii de tine un suflet frumos, să convingi un bărbat că intențiile tale sunt sincere, să descoperi alături de el o lume a voastră, acolo unde echilibrul și încrederea sunt atât de importante.

Să cucerești sincer nu înseamnă să te prefaci, să ai interese ascunse, să vrei să schimbi omul de alături, să impui anumite comportamente. Uneori contează să-i transmiți anumite mesaje prin cuvinte venite din inimă.

„Am încredere în tine”

Nu poți să construiești acolo unde există multă teamă, instabilitate, neîncredere, îndoială. Dacă el îți demonstrează că este demn de atașamentul tău, nu ascunde această emoție. Lasă-l să înțeleagă că el este omul pe care l-ai așteptat o viață.

Încrederea ta îl va motiva să vrea mai mult de la relație, să se implice și să renunțe la egoism. Va ști că are rost să depună efort, să caute soluții, să ofere acea siguranță. Nu vrei să profiți de el, vrei să răspunzi cu devotament și asumare.

„Îmi pasă”

Reciprocitatea este piatra de temelie pentru o relație sănătoasă, acolo unde doi oameni au ales să-și împletească poveștile, să se implice în mod constant, să dea dovadă de maturitate emoțională și să aibă grijă unul de celălalt.

Spune-i că îți pasă, vrei la fel de mult să reușiți împreună, pentru tine contează starea lui de tine, te conectezi emoțional în orice moment. Va fi recunoscător pentru emoțiile tale sincere, îți va răspunde cu afecțiune și grijă.

„Mă faci atât de fericită”

Starea ta de bine este importantă pentru el, vrea să știe că este acel bărbat dorit, care poate aduce liniște și iubire în viața ta. Nu te gândești la altcineva, ești recunoscătoare pentru tot ceea ce face pentru tine, pentru această împlinire trăită în doi.

Lasă-l să știe că acțiunile lui sunt importante pentru tine, lasă-l să simtă afecțiunea și încrederea ta. Va dori să se implice și mai mult, să aibă grijă de sufletul tău, să îndepărteze orice urmă de îndoială.

„Ești un om atât de bun”

Ți-a confirmat de multe ori că are un suflet bun, este empatic cu poveștile altor oameni, vrea să ajute și să fie mai bine în această lume. Valorile pe care le îmbrățișează sunt la fel de importante pentru tine, știi că alături de el poți trăi o viață.

Provoacă-l să-și deschidă și mai mult inima în fața ta, să lase deoparte experiențele dureroase din trecut, demonstrează-i că nu-i vei răni vreodată sufletul, vei rămâne sinceră și corectă. Iubește felul său de a fi.

„Îți sunt recunoscătoare”

Este firesc să apreciezi și să admiri gesturile unui bărbat iubitor, gata să se implice și să-și asume pe deplin rolul de partener. Este firesc să trăiești cu recunoștință această poveste frumoasă, să te mândrești cu el, să te atașezi de sufletul lui.

Vorbește-i despre emoțiile tale, despre lucruri care contează într-o relație sănătoasă, cucerește-l prin felul tău de a fi, prin atitudinea corectă, stai de vorbă cu el în orice moment.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com