Cum îl provoci pe un bărbat să-i fie foarte dor de tine, cu adevărat

Atunci când descoperă lumea ta magică și se atașează de sufletul tău bun, când înțelege cât de apropiate vă sunt poveștile, când este gata să renunțe la egoism și să vrea mai mult decât o aventură, dorul este o emoție atât de firească.

Este mai mult decât pasiune de moment, mai mult decât dorință și interes. Este felul în care alege să-ți îmbrățișeze lumea, să aibă un comportament demn, să-și asume un sentiment profund, să se conecteze emoțional și să aibă grijă.

E vorba despre felul tău de a fi, despre naturalețea și gingășia ta, despre acea energie specială care îl provoacă, îl motivează, îl convinge că are rost. Te detașezi de orice obsesii și scopuri ascunse, preferi să cunoști omul, să-i înțelegi povestea.

Îl cucerești prin discuții sincere despre lucruri importante, prin liniștea și încrederea trăite alături de tine. Simte că își poate deschide sufletul fără a fi judecat, poate fi autentic fără a-i reproșa ceva, poate fi sensibil fără a-i critica starea.

Există acel optimism al tău molipsitor, care îl ajută să depășească momente complicate, să vadă altfel viața și experiențele. Există acel curaj de a trece dincolo de superficial, de a risca și a trăi frumos, de a iubi din toată inima.

Este firesc să te vrea aproape, să împartă cu tine din această nebunie. Este firesc să vrea mai mult decât o aventură, să aducă siguranță și motive de încredere între voi, să îți confirme că-i pasă și are cele mai bune intenții.

Îl susții când îi este greu

Ești aproape pentru că te interesează starea lui de bine, îți faci griji pentru că este un om important pentru sufletul tău. Nu cauți să construiești scenarii, să ai planuri ascunse, să te prefaci. Vrei din toată inima să fii alături când se simte prost.

Îl încurajezi să nu renunțe atât de ușor la visuri și dorințe, să aibă curaj și să caute răspunsuri în interiorul său. El va fi recunoscător pentru această experiență, pentru frumusețea gândurilor și a gesturilor tale, pentru sinceritate.

Îl accepți fără a căuta să-l schimbi, să-i transformi lumea, să-i impui anumite comportamente. Refuză să-l judeci și să ai așteptări exagerate, să te gândești doar la propria stare de bine. El înțelege cât de bun și sensibil îți este sufletul.

Dorul său crește, este motivul pentru care caută să interacționeze cât mai mult cu tine, să îți scrie și să îți vorbească. L-ai convins că ești femeia pentru care vrea să lupte, de care vrea să aibă grijă, alături de care vrea să construiască.

Ești mereu sinceră și îți trăiești firesc viața, cu demnitate și încredere. Nu lași loc pentru minciună și falsitate, pentru emoții care pot aduce suferință în lumea ta. Felul tău de a fi trezește admirație și recunoștință în ochii lui.

Atunci nu mai vrea să renunțe, să se îndepărteze de tine. Îi este dor și recunoaște cât de mult contezi pentru el, îi este dor și vrea să îți demonstreze că vrea mai mult decât o aventură.

© Sufletisme.ro