Gesturi pe care un bărbat îndrăgostit le va face pentru femeia iubită

Sentimentele lui nu sunt superficiale, nu există scenarii egosite și intenții manipulatoare. El iubește din tot sufletul, el vrea să construiască o lume a lor, el își deschide sufletul și are toată încrederea. Este un bărbat îndrăgostit.

Atunci când înțelege cât de importantă este această femeie pentru el, orice obstacol și orice pretexte sunt anulate imediat. El vrea să aibă grijă, vrea să ofere tot ce are mai bun, vrea să demonstreze că este partenerul potrivit, demn de relație.

Alege să se conecteze emoțional, să stea de vorbă și să răspundă la întrebări importante. I se pare firesc să nu ascundă nimic de persoana iubită, să devină o prioritate pentru el. Îi îmbrățișează lumea cu drag și tot ce contează este binele ei.

Se detașează de orice cuvinte cuceritoare și false, de promisiuni goale. Își asumă pe deplin acest sentiment, devine responsabil și conștient de valoarea relației, caută să aducă siguranță și liniște, să îndepărteze orice urmă de îndoială.

El este alături, gata să se implice și să reacționeze în fața provocărilor, gata să susțină necondiționat. Trăiește cu recunoștință fiecare experiență, vine aproape să asculte emoția partenerei, să-i înțeleagă povestea, să o cunoască cu adevărat.

Îi pasă atunci când se simte prost sau are nevoie de ajutor, îi pasă atunci când îi vorbește despre un viitor comun. Nu fuge pe ușa din spate, nu caută pretexte inutile, nu inventează scenarii toxice. Starea de bine a femeii iubite contează cel mai mult.

Alege să stea de vorbă, despre orice

Știe că doar prin discuții sincere poate anula orice interpretări, știe că atitudinea lui demnă poate convinge persoana dragă să răspundă cu afecțiune și blândețe, acceptă compromisul și evită acele certuri urâte, capabile să distrugă totul.

I se pare firesc să facă gesturi frumoase, să fie atent la nevoile și așteptările partenerei, să țină cont de acele detalii mici care contează. Nu e vorba despre obligații și așteptări exagerate, este dorința lui sinceră de a oferi tot ce are mai bun.

Nu se izolează în propria lume, atunci când este provocat să accepte schimbarea, să acționeze de dragul relației. Dimpotrivă, persoana iubită îl motivează enorm să fie mai bun, mai asumat, mai înțelegător, mai conectat.

Se asigură că gesturile și cuvintele lui nu aduc durere sau neliniște în sufletul femeii, evită orice acuzații și reproșuri inutile, nu caută să dea vina pe parteneră, nu o forțează să uite de propria lume de dragul lui.

El nu vrea să demonstreze ceva, pur și simplu trăiește iubirea și recunoștința, trăiește omul și relația, lasă loc pentru afecțiune și devotament, vrea să aibă grijă și să fie acel bărbat demn. Nimic din ceea ce face nu este egoist, fals, din interes.

S-a îndrăgostit de lumea și și de un fel de a fi atât de special. A descoperit în timp atât de multe motive să susțină, să admire, să fie aproape. El iubește din toată inima, el se mândrește cu femeia de alături, el va face tot posibilul să păstreze sinceritatea, încrederea, armonia, liniștea.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com