Cum provoci un bărbat să-i fie dor de tine cu adevărat și să te vrea aproape

Acel atașament sincer, acea dorință de a fi aproape, acea conexiune emoțională nu vor fi deloc întâmplătoare. El va descoperi lumea ta, va admira un fel de a fi, va înțelege cât de autentic este comportamentul tău și va căuta să-ți fie alături.

Dorul va crește firesc, ca un răspuns la discuțiile voastre firești, la energia molipsitoare pe care o trasmiți, la felul în care se simte lângă tine. Știe că este mai mult decât o pasiune de moment, mai mult decât o emoție superficială.

Vii lângă acest om cu sinceritate, gata să-l descoperi cu adevărat, să-i cunoști lumea și povestea, să-l accepți așa cum este. Nu cauți să-l schimbi, să-i impui ceva, nu ai interese ascunse, nu vrei să minți doar pentru a avea anumite avantaje.

În același timp, refuzi să alergi după el, să renunți la o parte din tine de dragul lui, să implori atenție. Nu uiți de propria demnitate, de acele limite sănătoase, de echilibrul emoțional și în acest fel trezești doar respecți și admirație.

Lângă tine el descoperă acea naturalețe, acea gingășie a cuvintelor și a gesturilor, acea bucurie de a trăi clipa. Îl asiguri că nu vrei să te joci cu sentimentele lui, nu apelezi la trucuri ieftine pentru a impresiona, nu te gândești doar la propriul bine.

Pui accent pe emoțiile tale sincere, pe sufletul tău bun, pe intențiile tale bune, lași atitudinea demnă să se manifeste în fiecare zi, te detașezi de orice aparențe și îmbrățișezi această experiență, trăind-o asumat și cu încredere.

Felul tău de a fi îl va cuceri

Va fi sigur că de data aceasta are rost să demonstreze și să lupte, să vrea mai mult decât o aventură, să cucerească în mod firesc, să renunțe la egoism pentru voi. Îl inviți să cunoască Universul tău, valorile tale, visurile tale, această lume frumoasă.

În momente complicate pentru el nu te detașezi. Dimpotrivă, vii aproape să-i asculți emoția, să-l înțelegi și să-l susții. Îl încurajezi să nu renunțe atât de ușor, să aibă curaj și să trăiască nebunia, îl inspiri să vrea mai mult, să acționeze.

Refuzi să minți și să te prefaci, nu vrei să porți măști și să interpretezi realitatea. Este felul în care îi cucerești sufletul, îl asiguri că îți pasă cu adevărat, îl provoci să fie la fel de sincer și corect. De fiecare dată îi va fi dor de acest autentic special.

Îi este dor de optimismul tău, de toate discuțiile profunde, de clipele în care râdeți împreună, de momentele pline de pasiune. Lângă tine își permite să fie sensibil, poate să-și deschidă sufletul fără să-i fie frică că-l vei judeca.

Înțelege cât de interesantă ești, cât de frumoasă îți este lumea, cât de corect se întâmplă totul. Știe că nu ascunzi nimic, este sigur că lângă tine poate construi o poveste de-o viață, de dragul vostru acceptă schimbarea și vrea să fie mai bun.

Îi este dor de frumusețea ta interioară, de libertatea trăită în doi, de felul în care alegi să-l cunoști și să-l asculți povestea. Atunci se atașează emoțional, lasă în urmă orgoliul, se îndrăgosește de sufletul tău și te vrea aproape.

© Sufletisme.ro