El este bărbatul care îți merită încrederea, iubirea și Universul tău

A venit în viața ta deloc întâmplător, a adus încredere și atât de multă liniște, ți-a confirmat că mai există bărbați demni și iubitori, capabili să descopere dincolo de superficial, să construiască dincolo de tentații, să aibă grijă.

Îl cunoști și înțelegi cât de bun este sufletul său, cât de frumoase îi sunt intențiile, cât de mult vrea să fii bine. Îți vorbește sincer și asumat, acționează demn și matur emoțional, vine aproape cu convingerea că între voi este mai mult decât o aventură.

Lângă el trăiești o stare de bine, de recunoștință și admirație. Lângă el uiți ce înseamnă îndoiala și frica, neputința și neîncrederea. Te motivează să-i răspunzi cu afecțiune și dor, te asigură că nu te va trăda niciodată.

S-a îndrăgostit de sufletul tău, nu de aparențe. Este motivul pentru care gesturile lui transmit o emoție profundă, dorințele lui reflectă un interes deloc superficial. În timp, acest fel de a fi devine o sursă constantă de siguranță.

Îi vorbești despre lumea ta și te simți ascultată, înțeleasă, acceptată. Îl provoci să-și asume această poveste și știi că îți va răspunde cu demnitate. Ești o prioritate pentru el, relația voastră îl motivează să lupte și să fie mai bun.

Reacționează în mod înțelept în fața provocărilor, știi că nu se va victimiza în momente dificile, nu va da vina pe tine, nu va refuza orice compromis. Dimpotrivă, va ceda și va căuta soluții, va veni cu răspunsuri potrivite, se va împlica.

El te susține în toate

Mereu aproape, mereu gata să te încurajeze și să-ți valideze emoțiile, mereu conectat emoțional și apropiat de sufletul tău. Știi că te va ajuta indiferent de orice, știi că se va bucura atât de mult pentru reușitele tale, știi că va empatiza cu stările tale.

Nu există nimic superficial și fals în comportamentul său. Alege să îți vorbească deschis despre lucruri importante, preferă să comunice și să caute soluții, în loc să se refugieze îîn propria lume, să manipuleze prin tăcere, să distrugă armonia.

Te îmbrățișează cu drag și te simți atât de bine în această lume. Nu există loc pentru regrete și îndoieli în povestea voastră, așa cum nu e loc pentru trădare și egoism în comportamentul său. Totul se întâmplă firesc și simplu.

Te regăsești în felul său de a fi, trăiești libertatea și fericirea alături de un bărbat capabil să reacționeze matur emoțional, dar și să se bucure din plin pentru fiecare experiență și moment de nebunie. Sunteți voi și dorința puternică de a construi.

Lasă în urmă orgoliul și interesele ascunse, frustrarea și dorința de a controla totul. Pentru el starea ta de bine este mai importantă. Aduce în relație acea siguranță și stabilitate, acele gesturi firești și pline de încredere.

Nu îți este frică, nu te mai întrebi dacă are rost. Totul vine din suflet, știi că acest bărbat merită toată iubirea și susținerea ta. Ești recunoscătoare pentru tot, ești gata să răspuni cu căldură și afecțiune.

© Sufletisme.ro