Atunci când întâlnești femeia, pentru care vrei să iubești atât de mult

Singurătatea este o cale spre regăsire. Dar fiecare om singur la un moment dat vrea pe cineva cu care să împartă un prezent și un viitor. Este grea regăsirea propriei persoane, atunci când treci peste o despărție dureroasă.

Uneori poți da greș din nou. Doar că nimic nu este întâmplător, toate au un sens. Va veni și ziua în care vei întâlni femeia, pentru care ai vrea să iubești atât de mult. Nu este loc de clișee sau cuvinte siropoase.

Pur și simplu, pentru ca relațiie să dureze în timp e nevoie de oameni maturi, responsabili și asumați. Niciun cuplu nu va fi împreună, dacă ambii parteneri nu au capacitatea de a se înțelege și de a întreține a lor iubire.

Dacă nu există empatie, curaj de a înfrunta obstacole, puterea de a merge mai departe. Doar așa doi oameni cu povești de viață diferite pot construi mai departe un singur drum.

Prin apropiere, empatie, conștientizare și acceptarea felului de a fi al celuilalt. Prin devotament, deschidere și descoperirea în omul de alături a unor tresături care îți sunt atât de apropiate.

Prin admirație și recunoștință. Prin găsirea unor valori comune și construirea podurilor între două suflete.

Iubirea are nevoie de conștientizare

Când tu și femeia iubită conștientizați faptele care vă fac să vă simțiți iubiți și totodată țineți cont de dorințele fiecăruia, dragostea voastră este protejată de propria voastră energie, de ale voastre emoții și sentimente pure.

Ca să iubești pe cineva, trebuie să te iubești pe tine însuți. Nu mă refer la o iubire narcisistă, ci la una conștientă și sănătoasă. Nu poți oferi altcuiva ceea ce nu ți-ai dăruit ție.

Nu este corect să aștepți ca femeia de alături să te învețe a iubi. Iubirea nu se învață, ea se simte. De asemenea, copilăria are un impact imens asupra percepției față de dragoste și relații. Dacă ți-a lipsit dragostea în copilărie, îți va fi complicat să accepți acest sentiment.

Este posibil să-l ignori și să nu accepți dragostea oferită de omul din dreapta ta. Dacă în a ta copilărie a predominat controlul, vei tinde și tu să controlezi.

Vei găsi femeia, pentru care vei dori să iubești atât de mult. Atunci când vei face pace cu tine însuți, când vei înțelege ce dorești cu adevărat, care-ți sunt prioritățile.

Când te vei ierta și te vei despărți de oamenii din al tău trecut fără reproșuri și învinovățiri. Când te vei ierta și vei fi gata să accepți obiective împărțite la doi.

Cu drag, Mary!

Sursa foto: unsplash.com