Când un bărbat te iubește cu adevărat și când se joacă cu tine: câteva diferențe importante

Atunci când un bărbat iubește cu adevărat, când descoperă în sufletul său recunoștința și afecțiunea, nu mai există loc pentru un comportament egoist, pentru o atitudine toxică, pentru pretenții inutile, pentru aventură și tentații străine.

Devii prioritatea lui, ești femeia care îl motivează să vrea mai mult, să ofere tot ce are mai bun, să construiască și să aibă grijă. Nu are timp pentru cuvinte cuceritoare și false, nu vrea să atragă în mod superficial, nu vine cu promisiuni goale.

Starea ta de bine contează mult pentru el, echilibrul emoțional este la fel de important. Alege să stea de vorbă cu tine, este gata să-și deschisă sufletul și să-ți vorbească cu încredere despre trecut, gata să te asculte cu atenție și să-ți descopere lumea.

În schimb, bărbatul care se rezumă la o pasiune trecătoare și la o interacțiune superficială nu se complică cu emoții sincere, cu asumare și responsabilitate, cu discuții profunde. Știe că în orice moment poate pleca pentru totdeauna.

Are un anumit interes, vine alături de tine doar când are chef și timp, în rest mereu inventează scuze ieftine, se folosește de cuvinte care doar sună frumos, îți face promisiuni fără a ține cont de realitate, caută să te cucerească imediat.

Pentru el nu este important trecutul tău, ce se ascunde în sufletul tău, care sunt emoțiile tale și de ce ești tristă în acel moment. Nu contează că ai așteptări și visuri, sau că vrei să se implice mai mult. Există doar starea lui de bine și atât.

Există scenarii construite doar în avantajul său

Lângă un bărbat iubitor nu are cum să-ți fie frică, să ai îndoieli, să te întrebi dacă totul are rost. El îți demonstrează în fiecare zi că vine cu cele mai bune intenții, își asumă pe deplin rolul de partener, îi pasă când te simți prost sau rău.

Este gata să accepte compromisul și schimbarea, gata să cedeze în situații dificile, gata să reacționeze demn în fața provocărilor. I se pare firesc să aducă siguranță și încredere între voi, să fie devotat și sincer, să renunțe la acea atitudine toxică.

Te acceptă așa cum ești, te admiră pentru sufletul bun și pentru curaj, îl motivezi să vrea mai mult de la această relație, să facă tot posibilul să fiți bine. Are grijă de tot ceea ce spune și ce face, alege discuțiile sincere și locul certurilor inutile.

Un bărbat care doar caută să se folosească de sensibilitatea ta nu are timp pentru profunzime și responsabilitate. El vine și pleacă când are chef, poate da vina pe tine în orice moment, te poate respinge imediat cum înțelege că există limite.

Lasă loc pentru aventură și își permite să flirteze cu alte femei, toată interacțiunea voastră se rezumă la un joc ieftin, la cuvinte măgulitoare, la gesturi false. El nu are intenția să te cunoască și să te înțeleagă, să empatizeze cu tine și să admire.

Există multe minciuni, pentru a acoperi un adevăr trist. Există dorința de a controla și a pune presiune, pentru a devia de la propriile defecte. Nu accepta asemenea comportament, îmbrățișează lumea unui bărbat iubitor și asumat, pentru care ești atât de importantă.

© Sufletisme.ro