Fraze pe care un bărbat le va spune femeii, pe care o iubește cu adevărat

El nu se folosește de cuvinte pentru a obține anumite avantaje, pentru a manipula și a se juca cu emoțiile tale. Dimpotrivă, cuvintele sale vorbesc despre încredere și sinceritate, despre un atașament sănătos, despre intenții bune, despre iubire.

Vorbește cu admirație și recunoștință, îi spune să lasă în urmă orice îndoială și să fie sigură că-i pasă. Nu-i este frică să recunoască cât de îndrăgostit este, cât de fericit este că o are aproape, cât de mult vrea să reușească în doi.

„Îmi pasă, hai să construim împreună”

O provoacă să răspundă cu afecțiune și grijă la intenția lui, să-i îmbrățișeze lumea și să-l considere omul ei drag. Nu e vorba doar despre o declarație întâmplătoare, este felul în care vine alături și aduce siguranță, liniște, căldură.

Vrea mai mult decât o aventură, este gata să accepte compromisul și să treacă dincolo de superficial. Îi pasă atunci când se simte prost sau trece printr-un moment complicat, îi pasă când femeia iubită are nevoie de ajutor.

„Sunt alături de tine și te susțin”

El o susține necondiționat, din suflet, nu pentru a demonstra ceva. El susține pentru că asta simte, pentru că starea de bine a femeii de alături este o prioritate, pentru că își asumă rolul de partener și această relație.

Este alături și lasă iubirea să construiască o lume a lor, este aproape și nu fuge de responsabilități. Din iubire și afecțiune acceptă conexiunea emoțională, vrea să-și deschidă sufletul și este pregătit să demonstreze.

„Ai încredere în mine”

El vrea ca femeia de alături să nu aibă îndoieli, să nu-i fie frică de prezent și de viitor, să nu renunțe din cauza unui comportament egoist. El face tot posibilul ca echilibrul să rămână în relație, el aduce încredere și stabilitate.

„Te admir și te ador”

Iubește și admiră, iubește și se mândrește cu felul de a fi al femeii dragi, iubește și adoră fiecare gest și cuvânt spus de ea. S-a îndrăgostit de lumea ei unică, de zâmbetul și energia ei, de visurile comune și conversațiile avute.

„Te ascult, draga mea”

El nu se detașează în momente complicate, nu fuge pe ușa din spate atunci când femeia iubită îl provoacă să fie sincer și să o asculte cu adevărat. Dimpotrivă, este empatic și implicat emoțional, este mereu aproape, interesat de viața ei.

„Îmi este atât de dor”

Fiind departe, îi este dor. Trăind din nou acele experiențe frumoase, îi este dor. Aducându-și aminte de lumea ei, îi este dor. Dorul îl provoacă să rămână conectat, să caute motive de apropiere, să demonstreze că iubește din toată inima.

„Îți sunt recunoscător”

Nu trăiește în mod superficial iubirea, nu se preface și nu poartă măști. Este recunoscător pentru această șansă unică, este un bărbat îndrăgostit de sufletul ei, gata să-și asume iubirea și să facă tot posibilul să păstreze relația.

Iubește cu adevărat, nu-i este teamă să recunoască cât de mult contează această poveste pentru el, vorbește cu încredere și se folosește de cuvinte pentru a transmite un mesaj de dor, un mesaj sincer, o dovadă de atașament puternic.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com