Complimente pe care orice bărbat vrea să le audă de la femeia iubită

Cuvintele pot vindeca un suflet rănit, pot apropia și pot cuceri. Spuse la momentul potrivit, ele vor demonstra și vor aproba o emoție. Vor convinge persoana iubită că totul se întâmplă corect, lucrurile merg în direcția potrivită.

Și bărbații vor să audă de la partenera lor cuvinte sincere, de dragoste, cuvinte care îi pot motiva. Contează ca în spatele unei discuții să nu existe un interes ascuns. Iată câteva complimente pe care orice bărbat vrea să le audă de la femeia iubită:

Am încredere în tine

El va fi și mai motivat să lupte pentru relație, pentru un scop comun. Va înțelege că tot ceea ce face este corect. Ea nu se îndoiește de acțiunile lui, de deciziile pe care le ia. Are încredere că, indiferent de orice, totul va fi bine.

Mă mândresc cu tine

Ea are motive să se mândrească cu el și îi vorbește despre asta. Faptele sale sunt demne de admirație, curajul său este recunoscut. Un bărbat are nevoie de apreciere, pentru a fi motiva să acționeze mai departe.

Doar tu mă înțelegi

Nu sunt doar cuvinte goale. El cu adevărat știe să-i asculte inima, să treacă dincolo de expresii superficiale. El vrea să descopere ce se acunde în sufletul ei. Prin comportamentul său, femeia devine tot mai empatică și mai deschisă să vorbească despre lucruri complicate.

Ai un suflet bun

Este momentul de recunoaștere a felului său de a fi. Întotdeauna grijuliu și iubitor, prietenos cu toată lumea. Ea l-a surprins de fiecare dată implicat, dispus să lase de la sine, doar ca altora să le fie bine.

Vei fi un tată grozav

Pentru un bărbat aceste cuvinte sunt ca o declarație de dragoste. Înseamnă că ea deja l-a imaginat în rolul de tată, confirmând că se va descurca de minune având copii. Ea îl vrea alături pentru toată viața.

Tu mă faci fericită

Este confirmarea sentimentului de apreciere și admirație din partea femeii. Ea simte că este la locul potrivit, alături de omul potrivit. El devine și mai motivat să aducă fericire în viața femeii.

Te ador

Atunci când pasiunea și atracția devin un tot întreg, femeia îl transformă pe bărbatul de lângă ea în zeu. Ea îl vrea cât mai mult timp aproape, ea îl dorește și îl simte conectat la lumea ei. Atunci bărbatul va fi recunoscător Universului pentru această relație.

Îți sunt recunoscătoare

Recunoștința este și ea o formă de manifestare a iubirii. Bărbatul înțelege că a făcut totul corect, că și-a sumat rolul de partener pe deplin. A reușit să cucerească sufletul femeii, să-i demonstreze că mai există iubire adevărată.

Cuvintele sunt importante pentru un bărbat, mai ales dacă vin din partea femeii iubite. Contează să nu existe un interes în spatele lor, o intenție de a obține anumite avantaje.

Atunci acțiunile bărbatului vor avea un singur scop: să aducă fericire în viața partenerei.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com