Semne că fostul încă te iubește, îi este dor și te vrea aproape

A ales să se despartă de tine, a refuzat să se mai implice în relația voastră, să-și asume rolul de partener. A căutat altă poveste de iubire, sau pur și simplu și-a trăit libertatea. Era sigur că timpul va elimina orice regret, orice conexiune cu lumea ta.

Doar că în timp și-a dat seama că sentimentele față de tine sunt mai puternice decât orice interes de moment. Sufletul său te dorea aproape, tot ce ați reuțit să construiți împreună nu putea fi îndepărtat atât de ușor, conta prea mult.

A greșit atunci când a ales să rămână indiferent, când a refuzat să stea de vorbă cu tine în mod asumat, când se juca cu emoțiile tale. A greșit atunci când te-a ignorat și te-a considerat doar o rezervă. Acum simte cât de dor îi este de tine, de voi.

Îți dai seama că intențiile sale nu sunt superficiale de fiecare dată când vine aproape de tine și face tot posibilul să contribuie la starea ta de bine. Înțelege că promisiunile false nu te vor convinge să-i oferi o nouă șansă, alege să fie implicat și de încredere.

Din momentul în care și-a dat seama cât de importantă ești pentru el, refuză să se gândească la alte femei, să flirteze sau să trateze lucrurile în mod superficial. Ești prioritatea lui, ești motivul pentru care acceptă să se schimbe, să devină mai bun.

Nu vrea să trăiască iluzia, să regrete pentru toată viața că nu a acționat, nu a demonstrat, nu a fost prezent. În locul interpretărilor alege să aibă un comportament sincer, în locul jocurilor ieftine alege să se intereseze de viața ta, să fie aproape.

El vrea să aibă grijă de sufletul tău

Nu-i este frică să acționeze, să te convingă că totul are rost, să cedeze și să ofere siguranță. Nu-i este frică să renunțe la anumite comportamente care v-au îndepărtat în trecut, să se gândească cum poate aduce recunoștință și apreciere între voi.

Felul în care comunică cu tine este diferit, nu mai are așteptări exagerate, nu mai caută să impună emoții străine, să îți vorbească având o atitudine superioară. Și-a dat seama că doar find sincer, prezent, conectat emoțional poate avea o șansă.

El nu fuge pe ușa din spate atunci când lucrurile devin mai complicate sau când ceri să-ți demonstreze că îi pasă. Nu se rezumă doar la declarații false, la cuvinte cuceritoare, la gândul că îl mai iubești. Dimpotrivă, rămâne aproape în orice moment.

Nu vrea să te piardă, deci nu așteaptă o anumită situație pentru a-ți confirmă că îi pasă. El se interesează de lumea ta, se asigură că ești bine, caută să te ajute și să anuleze tot ce a fost instabil și toxic atunci când erați împreună.

Dacă îi este dor de tine cu adevărat, va găsi modalități să facă parte din lumea ta, îți va oferi suficiente motive să înțelegi că nimic nu mai este la fel. Îți vorbește cu admirație și iubire, vrea să-și asume pe deplin rolul de partener.

Îi este dor de voi, de acea lume sinceră și frumoasă. Îți vorbește cu încredere despre sentimentele lui, nu se mai preface și nu mai este egoist. A ales să îți demonstreze că are rost, în loc să păstreze orgoliul în suflet. A ales să aducă încredere și recunoștință în viața ta, să facă totul diferit.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com