Să nu respingi o femeie ca ea, alături de inima ei vei găsi adevărata dragoste

Vei simți de la început că este o femeie specială. Sinceritatea ei îți va spune multe, dorința ei de a te cunoaște cu adevărat te va provoca să nu ascunzi nimic. Te va atrage aproape de inima ei cu o forță invizibilă, demonstrându-ți că sentimentele puternice mai există.

Atunci vei înțelege cât de multe lucruri au fost făcute greșit în relații anterioare, alături de alte femei. Poate că nu erai pregătit pentru o iubire mare, poate că nu ai întâlnit omul potrivit, poate că nu v-ați cunoscut atât de bine.

Acum însă știi că ce vrei de la o relație. Știi cât de multă responsabilitate și implicare se ascunde în spatele unor povești de succes. Iată un motiv în plus să nu respingi această femeie specială, poate unul din puținele suflete ce te pot înțelege.

Să nu îndepărtezi o femeie bună, capabilă să empatizeze cu lumea ta, cu trecutul tău, cu tot ce reprezinți. Ea îți va asculta povestea, fără să regrete că te-a întâlnit. Va ști că toți oamenii sunt diferiți și este atât de important să găsești pe cineva potrivit.

Să nu pleci de lângă femeia, cu care trăiești o chimie unică. Acea stare de compatibilitate și apropiere, acel sentiment de împlinire, când știi că acolo este casa ta și ea știe că lângă tine este casa ei. Vor fi atât de puțini oameni în lumea asta, fără măști și fără intenții ascunse.

O femeie ca ea îți va vorbi despre emoțiile ei și va întreba despre emoțiile tale. Nimic nu va rămâne incert, necunoscut. Cu fiecare zi veți înțelege cât de apropiate vă sunt visurile. Ea va găsi suficient de multe motive să rămână, să te cunoască, să te iubească.

Să nu respingi o femeie fericită alături de tine

La fericirea ei ai contribuit și tu din plin. Plecând, vei anula tot ce ai construit, o vei face să sufere. Atunci vei ști ce înseamnă dezamăgirea, dar această conștientizare nu va fi la fel de valoroasă ca asumarea și decizia de a păstra un sentiment profund.

Nu trata cu indiferență femeia care te vrea aproape. Care își face planuri alături de tine, care te vede drept un tată bun al copiilor voștri. Ea îți va întoarce sinceritatea înzecit, îți va cuprinde tăcerea și îndoielile și le va alunga din lumea voastră.

Ea știe ce vrea de la o relație. Dacă te-a ales drept partenerul ei, înseamnă că are încredere în tine, înseamnă că alături de inima ta se simte în siguranță. Nu trăda această încredere. Demonstrează-i că poți să fii responsabil de emoțiile unui om drag.

Permite-i să te cunoască așa cum ești tu, cu toate lucrurile bune și rele, cu neajunsuri și calități. Permite-ți să te apropii de ea și să rămâi, chiar și atunci când provocările vor fi atât de multe. Făcându-le față, luptând pentru voi, vei fi fericit.

Să nu taci alături de femeia care vrea să știe totul despre tine. Ea va fi alături, chiar și atunci când cei mai buni prieteni se vor îndepărta. Ea te va susține, chiar și atunci când nimeni nu va crede în tine. Ea te iubește cu adevărat, atât de mult.

Să răspunzi la empatie cu înțelegere. La curajul ei cu o atitudine corectă. La emoția ei sinceră cu recunoștință. Să fii acolo, omul ei drag. Fii sigur, alături de inima ei vei găsi dragostea adevărată.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com