El va dori să se întoarcă la tine, dacă vei ține cont de câteva lucruri

Nu poți forța pe nimeni să se întoarcă alături de tine, chiar dacă sentimentele tale sunt puternice. Poți în schimb să apropii un om, prin felul tău de a fi, prin abordarea corectă a despărțirii voastre. În primul rând, întreabă-te dacă îți dorești cu adevărat acest lucru.

Dacă întoarcerea lui va schimba ceva. Poate că e vorba doar despre o revanșă în fața propriului insucces, moment în care el nu va avea o conexiune directă cu această poveste. Va fi o victimă a frustrărilor tale și a dorinței de răzbunare. O schemă perfectă cu doi învinși.

Nu aborda acest subiect ca fiind scopul vieții tale. Lasă lucrurile să continue firesc, să ajungeți în acel moment când fie vreți foarte mult să vă apropiați din nou, fie ambii își văd de viață, separat. Lucrurile cu adevărat speciale se întâmplă firesc.

1. Fii tu însăți. Nu te schimba de dragul unui gest. Ți-a spus că preferă femeile mai rebele și acum încerci să fii copia perfectă a unei asemenea femei. Ți-a reproșat că nu-l mai provoci și acum faci tot posiblul să-l uimești. Nimic din toate astea nu va funcționa.

Vei reveni în aceeași postură de victimă, de persoană dependentă de alt om. Vei alerga cu disperare după el, fiind gata să uiți de tine. În primul rând, îl vei speria cu un asemenea comportament. Apoi se va plictisi de acest control al emoțiilor.

2. Continuă viața. Continuă să visezi frumos, să-ți urmezi scopurile, să evoluezi și să accepți schimbarea. Continuă să-ți faci prieteni noi, să trăiești experiențe de neuitat. Fără să o faci în mod inteționat, îl vei provoca prin naturalețea și energia ta.

3. Nu uita de lecțiile învățate

Fiecare eșec și fiecare relație din trecut te-a învățat ceva. Ai devenit mai calmă, mai înțelegătoare, mai empatică. Chiar și în raport cu acest bărbat, l-ai cunoscut cu adevărat, i-ai descoperit neajunsurile, dar și calitățile. El le-a descoperit pe ale tale.

Dacă apare o șansă să fiți din nou împreună, nu începe totul de la zero. Ai în spate un bagaj emoțional care te poate ajuta să faci totul diferit. Să apreciezi mai mult, să admiri mai mult, să investești mai mult timp. Să conștientizezi cât de scurtă este o clipă.

4. Există nebunie, există și limite. Da, vrei să faci totul diferit de data aceasta. Să oferi cât nu ai oferit înainte, să primești dragoste și respect. Dar pentru toate există o limită, peste care nu trebuie să treci. Ea te va ajuta să rămâi sigură pe tine, oricând.

Să nu mai fii umilită, să nu mai ai parte de acele despărțiri dureroase. Pur și simplu îți dorești să îmbrățișezi această experiență, acest om, cu toată povestea lui. Dar o faci atât timp cât valorile tale nu sunt afectate, cât nu trebuie să cedezi totul.

5. Nu ascunde emoția, pentru a te răzbuna. De multe ori, camuflarea sentimentelor este o formă de a influența comportamentul celuilalt. Vrei să sufere și el la fel de mult, deși în sinea ta știi că drumul corect nu înseamnă răzbunare.

Fii corectă, în primul rând cu tine. Bărbatul care ține la tine și te vrea înapoi, o va face fără prea multe eforturi. Acceptă această nouă șansă, dacă simți că are rost.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com