Semne că acest bărbat chiar își dorește să fie cu tine

Cât de mult și-ar dori un bărbat să manifeste din plin sau să ascundă intențiile sale, unele gesturi și cuvinte îl dau de gol. La o analiză mai profundă, poți înțelege dacă el vrea cu adevărat să fie cu tine sau această relație este doar un joc banal.

Ai vrea să știi ce intenții are. Așa poți salva mult timp pierdut aiurea sau poți găsi un motiv solid pentru care să vrei să construiești. De multe ori, din aparențe și discuții vagi se construiesc relații superficiale, fără un viitor, dar cu multe regrete.

În primul rând, comportamentul său îți va oferi câteva răspunsuri. Dacă ești importantă ca persoană pentru el, va găsi timp să te vadă, să îți scrie, să te întrebe cum ești. îi va păsa ce simți și de ce simți unele lucruri. Acolo unde nu va înțelege, te va întreba.

Va face un efort în plus, să te știe bine. Sentimentele lui vor fi sincere. Vei ști asta prin felul său empatic de a-ți fi aproape, prin grija pe care ți-o va purta. Va fi demn și atent până în cele mai mici gesturi. Pentru că va conta, atât de mult va conta ființa ta.

El va dori să te cunoască exact așa cum ești. Ba mai mult, îți va aprecia și va iubi trăsăturile care te vor diferenția de celelalte femei. Te vei simți în siguranță alături de el, deci vei fi dispusă să lași deoparte orice urmă de îndoială, fricile și măștile.

Acest bărbat îți va demonstra că mai există oameni de încredere, demni și capabili să-și asume o promisiune, un cuvânt, un atașament. Nu vei avea dubii că ești lângă persoana potrivită, nu vei încerca să testezi și să manifești gelozie – nu vei avea motive.

Vei avea certitudinea că ești lângă omul potrivit

Iar el nu îți va trăda așteptările. Te va susține și te va încuraja. Distanța nu va fi un obstacol în calea voastră. El va găsi de fiecare dată modalități să vă apropiați spiritual, să vă cunoașteți. Va ști cum să-ți îmbrățișeze trecutul și să ofere încredere în prezent.

Va dori să îți fie în primul rând un bun prieten, capabil să asculte și să ofere soluții. Nu va irosi ocaziile din fiecare zi, pentru a-ți demonstra că merită încrederea și dragostea ta. Îi va păsa când vei fi tristă și va fi fericit, când vei trăi o bucurie.

Nu-i va fi teamă de situații mai complicate, de momente neprevăzute, de trecerea la o nouă etapă a relației voastre. Din moment ce vrea să fie cu tine, va insista chiar să-ți cunoască prietenii, familia, lumea. Vaa dori să fie alături, indiferent de moment.

Va fi fericit să te descopere altfel, sincer și lipsit de interese ascunse. Călătoriile, plimbările, discuțiile: toate vor fi în avantajul vostru, vă vor apropia, vor păstra acea chimie între voi. Vor fi puntea de legătură între două suflete care s-au căutat mult timp.

Din moment ce va dori să fie cu tine, tu vei fi o prioritate. Nu vor exista argumente false că nu are timp, că se simte incomod, că trecutul nu-i permite să facă un nou pas. Tu vei fi o prioritate, vei ști asta oricând. Tu vei fi femeia lui iubită.

Omul care te iubește cu adevărat și vrea să fie cu tine nu are nevoie de multe demonstrații. Fiecare zi este un motiv să-și exprime afecțiunea, atașamentul, încrederea.

© Sufletisme.ro