Cum o provoci pe femeia dezamăgită în dragoste să iubească din nou

Cum să-i spui că nu toate iubirile sunt la fel? Nici toate relațiile. Că lecția nu este egală cu iubirea. Prima este învațată, a doua este trăită. Cum să-i alungi toate fricile, complexele adunate între timp, regretele și felul reticent de a interpreta toate gesturile?

Simplu: demonstrând. Îi demonstrezi că-ți pasă, că de data aceasta totul va fi altfel. Nu te aștepta la explozii de emoție în cel mai scurt timp. S-ar putea să lupți suficient de mult pentru această iubire. Dar fiecare clipă va merita efortul, pentru că dincolo de zidurile inimii ei vei găsi adevărata dragoste.

Vei găsi un suflet însetat după emoții sincere, după o îmbrățișare plină de căldură. Vei găsi un spațiu perfect pentru creșterea unor sentimente pure. Vei găsi o nouă șansă, pentru amândoi. Doar nu ceda înainte de timp, nu renunța la voi.

Găsește în ochii ei acea nebunie, trezește-o la realitate, provoac-o să vadă lumea în alte culori, nu doar alb-negru. Comportamentul tău va fi cel mai firesc și mai potrivit gest. Cuvintele tale vor fi cel mai bun balsam pentru rănile ei emoționale.

Nu e nevoie de sacrificii imense. Tot ce contează este ca dragostea ta să nu fie doar o manifastare a bunătății, ci să vină din interiorul tăul. E vorba de acel moment când nu-ți pasă de nimeni și de nimic: știi atât de bine că ea este femeia inimii tale.

Atunci tot ce va urma va fi simplu. Dezamăgirile ei vor fi un motiv în plus pentru tine să-i demonstrezi că se poate și altfel, că nu toate iubirile se sfârșesc, că nu toate amintirile sunt dureroase. Vei fi acolo, de fiecare dată când îți va spun să pleci.

Vor fi suficiente ocazii când îți va spune să pleci

Dar tu vei anticipa finalul. Vei ști că, până la urmă, acel zid de gheață se va topi. Cu fiecare gest corect te vei apropia și mai mult de acel om bun și sincer, cald și atât de drag. Femeia care poate zâmbi frumos, optimistă și atât de recunoscătoare vieții.

Vei îmbrățișa fricile ei. Fără promisiuni uriașe, fără să porți măști. Vei fi tu, un bărbat simplu, îndrăgostit de frumos, gata să iubească total. Indiferent de orice obstacol, vei ști că merită să continui, pentru că nu ai cum să te opui unor sentimente sincere.

La un moment dat, ea îți va înțelege intenția. Va accepta această șansă și îți va mulțumi pentru ea. Într-o lume plină de oameni reci, ai grijă de sufletul ei blând. Demonstrează-i că este posibil să iubești, fără a avea un interes în spate, fără a-i dori neapărat corpul.

Nu inventa formule noi, nu judeca un trecut care s-a consumat. Tot ce trebuie să faci este să fii conectat la prezentul ei, la povestea ei de acum. Suprinde-o prin atitudinea ta. Atunci când va crede că o vei părăsi, tu demonstrează-i contrariul, rămânând alături.

Atunci când va crede că-i vei reproșa lucruri, tu încurajeaz-o. Atunci când va fi slabă, fii tu omul puternic, capabil să o sprijine și să aibă grijă de ea. Atunci când va spune că nimeni nu are încredere în ea, oferă-i acea încredere, acea susținere necondiționată.

Probabil fiecare om a suferit la un moment dat. Fiecare om are propriile cicatrici pe suflet. Dacă iubești sincer, dacă treci dincolo de superifial, vei acoperi cu iubire aceste cicatrici, oferind o șansă unei noi povești, unice, a voastră.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: kaboompics.com