Semnele unei chimii puternice între un bărbat și o femeie

Nu înțelegi ce înseamnă asta până nu experimentezi această senzație. Când îl privești pe celălalt și înțelegi atât de multe lucruri despre el. Când omul iubit te ia de mână și știe încontro să meargă. Când există atât de multe compatibilități, lucruri în comun.

Din moment ce ești implicată într-o relație, îți dorești să descoperi această chimie și între voi. Să simți ceea ce nu ai mai simțit până acum. Să trăiești acea senzație unică, când totul pare atât de familiar, chiar dacă vă cunoașteți de puțin timp.

1. Vă completați frazele. Anticipezi răspunsurile celui de alături, iar omul tău drag știe de multe ori ce gândești, înainte să vorbești despre asta. Nu înțelegi cum să descrii acest fenomen: potrivire de caracter, implicare totală în relație, empatie puternică.

Cert este că vă place această împletire a poveștilor, vă place că vă cunoașteți atât de bine. Uneori, sunteți suprinși de atâtea răspunsuri corecte oferite de celălalt, de atâtea întrebări potrivite, puse la timpul potrivit. Vreți ca nebunia conexiunii să continue la nesfârșit.

2. Râzi la glumele lui, el râde la glumele tale. Chiar dacă pentru cineva glumele ar putea părea banale, sau de prost gust, totuși omul de alături are o abordară diferită față de ele. Le înțelege și chiar oferă replici imediate. Reușiți chiar să vă cicăliți reciproc, fără a se interpreta nimic.

3.Vă înțelegeți din priviri. Uneori nu e nevoie de cuvinte, de replici prea multe. Nu e nevoie de explicații, de răspunsuri așezate corect în fraze. Îl privești și știi ce vrea să spună. Te privește și îți confirmă toate presupunerile. E mai mult decât telepatie.

E o stare euforică a sufletelor voastre

4. Cei din jur confirmă chimia dintre voi. Deseori auziți cuvinte de laudă în adresa voastră, priviri mirate și uneori chiar șocate. „Oare mai există așa ceva?” se vor întreba ei. Pentru voi nu va fi nimic special, pentru ei va fi un fenomen contemporan.

5. Vrei să-l atingi pe celălalt. Vrei să-l simți cât mai aproape, să-i miroși pielea, să-i descoperi secretele. Fiecare despărțire trezește dorul între voi, emoția revederii este de fiecare dată atât de puternică. Îi privești fața, ochii, ploapele și nu te mai saturi.

6. Observați detalii mici. Detalii pe care cei din jur nu le vor remarca niciodată. Detalii fine, precum părul ei aranjat diferit, mai multe cubulețe de zahăr puse în cafea, o replică dată în mod diferit. Știi prin mici gesturi dacă omul de alături e trist sau fericit.

7. Te simți bine alături de el, chiar și când taci. Trăiești o stare firească de liniște și împlinire, știindu-l aproape. El ți-a spus de nenumărate ori că simte la fel. Ai impresia că nu mai vrei nimic. Că, iată, ai găsit ceea ce căutai o viață întreagă.

8. Împreună, pierdeți noțiunea timpului. Nu mai contează câte ore vor trece. Puteți vorbi ore în șir, puteți asculta muzică toată noaptea, puteți călători de dimineață până seara, fiind suprinși la un moment dat că deja este seară. Vă plac aceste clipe fericite, trăite în doi.

Chimia între doi oameni nu este doar un dat, un fenomen pe care nu îl poți controla. Dimpotrivă, prin fiecare gest și fiecare cuvânt, ajungi să te apropii atât de mult de omul iubit, încât să-l percepi ca o parte de tine și sentimentul să fie reciproc.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com