5 lucruri pe care un bărbat îndrăgostit nu se satură să le vadă la femeia iubită

Îndrăgostit fiind, el va iubi fiecare detaliu la această femeie. Îi va iubi până și capriciile, momentele când e supărată sau când nu știe ce vrea. Iubirea trece dincolo de interpretarea subiectivă a omului. Există dorința de a oferi, de a proteja, de a înțelege.

Și totuși, sunt anumite trăsături, un fel special de a fi al femeii, care rămână atrăgător, unic pentru un bărbat. Indiferent de stare, de atitudine, de scop, ea îl va suprinde și îl va cuceri prin modalități mult mai fine, ceva care rămâne pentru totdeauna în amintirea lui.

1.Gingășia femeii. Acea energie aproape copilărească, feminitatea ei, felul grațios de a-ți strânge mâna sau de a îmbrățișa un om drag. Ea vorbește și el își dă seama cât de frumoase sunt cuvintele ei. Ea tace și el vrea să se culce lângă tăcerea ei.

Felul în care mănâncă, felul în care merge pe stradă, felul în care doarme… atât de multe motive să o admire, să-i remarce frumusețea interioară, acest dar unic de a emana bună dispoziție, grație. Mângâierile ei sunt calde, atingerile ei sunt fine.

2. Empatia. Atunci când plânge, privind un film emoționant, când ar fi gata să ajute fiecare nevoiaș de pe stradă și să cuprindă în brațele ei toată lumea nefericită. Atunci când este gata să susțină un necunoscut. O face sincer, înțelegi asta prin gesturile ei.

Ea vrea să facă această lume mai bună, fără a reproșa nimănui. Ridică un gunoi aruncat pe stradă de altcineva, fără a striga vehement în urma sa. Comportamentul ei modest, cu un suflet atât de mare, îl uimește de fiecare dată pe acest bărbat, dorind și el să fie mai bun.

3. Capacitatea de a asculta și a înțelege

Ea nu insistă ca el să-i spună totul despre sine. Totuși, dacă decide să o facă, nu va întrerupe, nu va interveni cu convingerile ei. Va asculta povestea acestui bărbat, va îmbrățișa întreg trecutul său. Știe că fiecare om își are durerile sale, amintiri și regrete.

El va ști că nu sunt atât de multe femei care să poată asculta, fără a avea un interes ascuns. El își va deschide sufletul, convins că aceasta este cea mai bună decizie, că nu are ce să ascundă. Ea îl provoacă să fie mai sincer, mai prezent, mai iubitor.

4. Nu-i este frică să fie naturală. Fie că râde zgomotos la glumele tale, sau este gata să mănânce un hot-dog pe stradă. Nu-i pasă de privirile acide ale celor din jur, ea știe să trăiască frumos, să cuprindă în palme această viață și să împartă cu un om drag.

5. Este atrăgătoare oricând. O vezi seara îmbrăcată în pijama și îți spui că e cea mai frumoasă femeie. Îi adormi formele, felul în care își întinde corpul lângă al tău. O vezi la un eveniment îmbrăcată în rochie elegantă, pe tocuri și o admiri la fel de mult.

Știe să suprindă, știe să păstreze viu acest foc al iubirii, fără să o facă în mod intenționat. E o împletire între naturalețe și feminitate în felul ei de a fi, o explozie de nebunie și un fel de tristețe atrăgător în ochii ei. E fermecătoare, de fiecare dată când o vezi.

Dragostea poate că și îți pune ochelarii roz, dar  atunci când ajungi la sufletul unui om, nu contează decât sinceritatea, un fel de a fi autentic. Ea, femeia creatoare, va trece dincolo de superficial, cucerind prin simplitate, atașament, nebunie.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com